Reklama

Reklama

Honba za obry oceánů

(pořad)
  • Česko Na lovu mořských obrů (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Oceánský průzkumník, dobrodruh a filmař Patrick Dykstra se vydal na misi hledat nejnepolapitelnější oceánské obry na planetě. Využívá inovativní technologie a nekonečnou trpělivost a odvahu k odhalení mimořádných tajemství oceánu. (sator)

Recenze (1)

sator 

všechny recenze uživatele

1.díl: Dominica 6*. 2.díl: Boiling Sea 3*. 3.díl: After Dark 5*. 4.díl: Russia With Bowheads 4*. 5.díl: Whale Sharks of Qatar 4*. 6.díl: Maldives 4*. 7.díl: Shark City of Palau 4*. 8.díl: Killer Whales of Norway 4*. Na dýchací přístroje tzv. rebreather (česky znovuvdech) které používá Patrick Dykstra bylo dlouho vojenské embargo, používali je hlavně speciální vojenské jednotky jako například SEAL. Jedná se totiž potápěčský přístroj s uzavřeným okruhem, tedy z něj neuniká kysličník uhličitý a tak je potápění naprosto tiché a doba kterou může být potápěč pod vodou se díky recyklaci dýchacího plynu mnohanásobně prodlužuje. Chasing Ocean Giants. ()

Zajímavosti (1)

  • Na dýchací přístroje tzv. rebreather (česky znovuvdech), které používá Patrick Dykstra, bylo dlouho vojenské embargo, používali je hlavně speciální vojenské jednotky, jako například SEAL. Jedná se totiž o potápěčský přístroj s uzavřeným okruhem, tedy z něj neuniká kysličník uhličitý, a tak je potápění naprosto tiché a doba, kterou může být potápěč pod vodou, se díky recyklaci dýchacího plynu mnohanásobně prodlužuje. (sator)

Reklama

Reklama