Reklama

Reklama

Epizody(14)

Seriálová novinka přinese příběh bohatého majitele restaurace Özgüra, kterému se sice daří ve všech ohledech skvěle, ale na lásku nevěří. Jeho nová sousedka Ezgi by naopak po nedávném vztahovém karambolu ráda konečně našla pravou lásku a šťastně se vdala. Série náhodných setkání obou hrdinů pak vyústí v praktickou dohodu: on ji naučí, jak získat muže, který se jí líbí. Ona ho na oplátku doprovodí na svatbu jeho sestry a bude předstírat, že jsou pár. Jenže i tahle zdánlivě jednoduchá dohoda se pro oba pěkně zamotá. (TV Prima)

(více)

Videa (14)

TV spot

Recenze (7)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Zde je stejná dvojice, jako v Dolunay ale v úplně rozdílném prostředí i ději... řekla bych, že scény mezi hlavní dvojicí, co mi chyběly tam, byly přesně v tomto příběhu. Can a Ozge mají mezi sebou zajímavou chemii a i když to není taková ta "wau chemie", ze které člověk padne na zadek, stejně se mi spolu líbí. Příběh je taková nenáročná klasika a jelikož je dílů opravdu málo, je to spíš jednohubka... opět zde skončilo natáčení o něco dříve, ale i tak mi to ten dojem z hlavního děje nezkazilo... jen to člověk prostě pozná, že tady asi ještě něco málo být mělo. Navíc je to i jediný seriál, který jsem viděla při premiéře v Turecku s titulky. Kromě hlavní dvojice jsem si oblíbila i Ozana a Deniz, kteří sice neměli moc scén, ale skvěl k sobě pasovali. Možná i za tyhle dva dobré páry dávám vyšší hodnocení, protože příběh není nic převratného, ale viděla jsem 2x a s dabingem mě to bavilo snad ještě o kousek více. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Až na začátek je to celkem slabé (není tam chemie a to pak degraduje většinu romantických scén, které se zdají být i odbyté). Hodně scén zbytečně patetických rádobyvtipných, odbytých . Trochu mě překvapuje vysoké hodnocení. Možná je to dobré jako kulisa. Některé mex. telenovely které tu byly hodnoceny ani ne 1* jsou zajímavější než toto. Zasněná láska, Na každém kroku i Sladká pomsta mě bavily víc. ()

Reklama

SerenaGG 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka, ktorá by si však žiadala výraznejšie zápletky, po pomalom rozbehu to už potom išlo iba na jednej vlne, kde boli náznaky intríg, avšak boli zmarené skôr, než začali. Oceňujem Cana a Ozge, dobre sa nich pozerá, Deniz a Ozana a takisto luxusné prostredie. Inak som ale čakala viac vášne a nápaditosti a takisto iný koniec, ktorý by si to zaslúžilo. ()

Soupalka odpad!

všechny recenze uživatele

Na základě 6ti dílů - Can Yaman opet zcela stejne bez napaditeho scenare nebo zajimave hudby. Lze ocekavat, ze az jeho polonahe telo v kazdem patem zaberu cenzura a verejne mineni posune do trochu mensi frekvence tak serial opusti i jeho skalni fanynky a potka jej osud obdobny s Inadina ask. Ale treba se pletu a abstinencni priznaky serialovych fanousku po Covidu a pekne svaly utahnou tuto telenovelu mnohem dele. Nedalo mi to a pustila jsem si s odstupem 13. dil, jestli jsem serialu nekrivdila. Myslim ze snad ani ne. Hodnoceni menim ze 2* na odpad. Mela jsem opravdu snahu ale nemohla jsem u toho vydrzet a upisteny dil tentokrat ani nedokoukala. ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

OU, po roce se vracím jen abych napsala. Sakra, co to je za český název, ten by se hodil spíš na Askin Tarifi, ne? Tohle je Pan Špatný. A teď k seriálu, nápad to byl dobrý a není zvykem, aby byli vyměněné role hlavní hrdina vs. hlavní hrdinka, co se týče zkušenosti ve vztahu. Seriál ale s přibývajícími díly ztrácí na vtipnosti. Je přemnožen zápornými a nebo nepříjemnými postavami. Dvojice Ozgur a Ezgi a dvojice Ozan a Denise jsou skvělí. Zbytek stojí za prd a jsem ráda, že tento letní seriálek nebude natahován. Dokoukávám pouze kvůli zmíněným 2 párům. Matky se v několika dílech chovají naprosto šíleně. Levant je trapný. A dalších záporáků je tam přespříliš. Začátek seriálu, kde Ozgur radí jak na chlapi byl příjemně vtipný a byla jsem celkem spokojená, pak to přešlo do trapnosti a nakonec se u 13.dílu se už nudím, ale poslední díl byl celkem fajn. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (3)

  • Po předčasném ukončení seriálu se na Twitteru strhla lavina a fanoušci žádali pokračování na Foxu anebo to, aby seriál odkoupil Netflix. (B.Wilde)
  • V poslední scéně seriálu se Ezgi a Özgür baví o odjezdu do Itálie, kde se chtějí vzít. Přesně dva dny po konci natáčení (i natáčení této scény) herec Can Yaman (Özgür) odjel do Itálie, kde byl pozvaný jako host do několika televizních pořadů. (B.Wilde)
  • Seriál měl mít původně 20 epizod (minimálně), nakonec byl ale předčasně ukončen a dočkal se pouze 14 epizod. (B.Wilde)

Reklama

Reklama