Reklama

Reklama

Láska klepe na dveře

(seriál)
  • Turecko Sen Çal Kapımı (více)
TV spot
Turecko, (2020–2021), 114 h 50 min (Minutáž: 110–150 min)

Hudba:

Aytekin Ataş

Hrají:

Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(52)

Eda je mladá a chytrá dívka, která z celého srdce nenávidí Serkana Bolata, protože zrušil stipendia na studium v zahraničí. Eda se s mužem potkává tváří tvář na univerzitě a nehodlá pohledného mladíka šetřit... (TV Prima)

Recenze uživatele misa_laska k tomuto seriálu (3)

Láska klepe na dveře (2020) 

EDIT: Druhá řada je zase dobrá jako tento seriál na začátku, vrátila se původní scénáristka. Po 4 dílech, jsem zase celkem spokojená a tak nějak tu příšernost od 25-39 dílů asi i prominu. POZN: Ze začátku to má super našlápnuto, ale bohužel to jde postupně kvalitou dolů. Moc příjemný a humorný seriál. Žádné přehnaně uječené postavy matek či dalších postav, které mají být vtipné. Hlavní hrdina není dokonalý a hlavní hrdinka není ta typicky naivní bezbranná hlupka, jak to často v seriálech tohoto typu bývá. Eda musela přerušit studium kvůli zrušenému stipendiu. Z toho viní Serhana - úspěšného podnikatele, jehož firma stipendia financovala. Je to pro ní nepřítel číslo 1. Ale souhrou náhod jsou nuceni předstírat zasnoubení. Prvních cca 20 dílů je dobrých, pak to začíná být pomalé, nudné, nic se neděje a když už se děje, tak to akorát naštve, protože jsou to naprosto nelogické scény, které jsou v rozporu s dosavadním charakterem postav atd. Takže do 20 dílů hodnotím plným počtem a teď už to jde bohužel dolů. 25. díl je fakt nuda., ale od 26.dílu se změní scénáristé, ale je to spíš horší než lepší. Jen kvůli první polovině nechávám hodnocení vysoko, jinak bych šla na 2-3 hvězdy, protože mě to spíš znechucuje a po 36. dílu se už jen modlím ať to proboha ukončí happyendem a neprotahují. Však už tam není ani čím to prodlužovat, šílená nepřející babička byla, únos byl, ztráta paměti byla, těhotenství ex bylo... ()

Epizoda 4 (2020) (S01E04) 

Serkan u bazénu - nejlepší scéna. ()

Epizoda 25 (2020) (S01E25) 

Nejnudnější díl zatím vůbec. Díkybohu, že od dalšího dílu se změnili scénáristé. ()

Reklama

Reklama