Reklama

Reklama

Stalo se v Montaně

(seriál)
  • USA Big Sky (více)
Trailer
USA, (2020–2023), 33 h 26 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

C.J. Box (kniha)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Natalie Alyn Lind, John Carroll Lynch, Dedee Pfeiffer, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Obsahy(1)

Soukromí detektivové Cassie Dewellová (Kylie Bunbury) a Cody Hoyt (Ryan Phillippe) spojí síly s Codyho odcizenou ženou a bývalou policistkou Jenny Hoytovou (Katheryn Winnick) a vydají se pátrat po dvou sestrách unesených řidičem kamionu na odlehlé silnici v Montaně. Když zjistí, že nejde o jediné dívky, které v této oblasti zmizely, pustí se do boje s časem, aby zabijáka zastavili, než zmizí další žena. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele cerdax2 k tomuto seriálu (6)

Pilot (2020) (S01E01) 

Kapku prekombinovane z hlediska vztahu a nahod, zato s necekanym koncem. Jinak prijemny pilot zasazeny do okoli Yellowstone parku. ()

Není kam utéct (2020) (S01E02) 

zabita trictvrte hodina, nic moc noveho se nedozvime ()

Velký Rick (2020) (S01E03) 

Uvidite pole (ne)stastnych nahod a dozvite se, ze zaporaci se neboji zabit. A jako bonus vam bude predvedeno, ze v americe plati uplne jina pravidla pro kapaliny a spojite nadoby :P ()

Nevyřízené účty (2020) (S01E04) 

Special pro fanousky doktora House - mas-li diru v noze, narvi do diry cervy, je jedno vcelku jaky, vsichni zerou jen mrtvy maso a zbytek tkane se hoji ;). Pribeh se pomalicku soura dal, uz zbyva jen poslednich 12 dilu :P. ()

Skvělý den na smrt (2020) (S01E05) 

V tomto dile se dozvime, jak se dva hlavni padousi potkali. Ale scenariste se dostali do schizofrenniho stavu - kdyz v minulem dile Jenny a Cassie staly primo nad unesenymi divkami, ktere kricely a busily do plechovych sten - neslysely nic, ale kdyz unesena devcata misto kriceni zpivaji - je to slyset az pred stodolu ;). ()

Vlci jsou po krvi (2021) (S01E06) 

Scenariste se zapotili - jeden z padouchu - ma to zatraceny stesti, ze zvladne behem chvilky zmenit barvu nakladaku, ale i vyucit se soukromym ockem a "tajne" sledovat protistranu, kterou nikdy nevidel :P. Druhy padouch si jde zdrimnout do spitalu, protoze ma jeste vetsi stesti - rana z pistole, ze dvou metru do hlavy, ho nezabije a kulka ignorujic fyziku zustane v hlave. ()

Reklama

Reklama