Reklama

Reklama

Stalo se v Montaně

(seriál)
  • USA Big Sky (více)
Trailer
USA, (2020–2023), 33 h 26 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

C.J. Box (kniha)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Natalie Alyn Lind, John Carroll Lynch, Dedee Pfeiffer, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Obsahy(1)

Soukromí detektivové Cassie Dewellová (Kylie Bunbury) a Cody Hoyt (Ryan Phillippe) spojí síly s Codyho odcizenou ženou a bývalou policistkou Jenny Hoytovou (Katheryn Winnick) a vydají se pátrat po dvou sestrách unesených řidičem kamionu na odlehlé silnici v Montaně. Když zjistí, že nejde o jediné dívky, které v této oblasti zmizely, pustí se do boje s časem, aby zabijáka zastavili, než zmizí další žena. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

KarlN 

všechny recenze uživatele

No tedy, opravdu rád bych dal vyšší hodnocení, protože námět, tedy nápad , nádherné prostředí i někteří z herců opravdu na výbornou. Spoiler...bohužel jeden z nejlepších aktérů zemře hned v první části a zbytek rádoby vyšetřovacího týmu je opravdu k smíchu...nejen že si zřejmě tvůrci nevzali ani jednoho z odborných poradců, ať už jde o zasahování do vyšetřování pouhými civilisty, nebo o držení zbraně při zákroku speciální jednotky apod. Ale neustálé přehrávání a v nejlepším případě afektované až patetické a hysterické výstupy dvou hlavních představitelek, srážejí kvalitu jinak pěkného, ačkoliv šablonovitého seriálu o dost níže, než si zaslouží. Boj o představení pravého amerického, odvážného ducha se prolíná bohužel celým dějem a nevyhýbá se ani scéně s malým klukem v kleci, který ačkoliv by měl a jistě by i byl vyděšený, křičí tady únosci urážky do obličeje a provokuje k ještě větší agresi...stejně tak, jako přechytralá a nadmíru odvážná šestnáctiletá oběť únosu...opravdu směšné. A nevylepší to ani neustálé "pletení se do všeho" hlavními a samozřejmě obrovsky statečnými hlavními hrdinkami, které ačkoliv bez jakéhokoliv oprávnění, obtěžují všechny okolo sebe , střílejí jak je napadne a maří vyšetřování, které by podle Anglo-Amerického práva vykonávala dávno FBI a nikdo by se s těmi nickami nebavil. Takže veliká, velká škoda ...mám pro tyto kidnapping seriály a filmy slabost, ale tento mi radost rozhodně neudělal. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale, ale, ale...Původní trailery lákaly jako mnohé jiné na "Nové Twin Peaks", což se pochopitelně opět neděje. Seriál je postupem času klasická rutinní TV kriminálka, která nemá peníze na to, aby se tvůrci zmohli na nějakou větší akci nebo exteriéry. Pochopitelně se tu objevuje klasické televizní klišé, kdy se děj odehárává v jakoby ideálním krásném maloměstě, kde ale pravidelně umírá na vraždu více lidí, než v celé zbylé Americe dohromady... Tři řady máme za sebou a vypadá to, že jsme na definitivním konci. Tím, jak tvůrci mezi řadami skákali od příběhu k příběhu, tak tu zůstala bohužel spousta neuzavřených dějových linek, na což si ale v tomto případě tvůrci sami naběhli. Jestli lze něco vychválit, tak určitě Katheryn Winnick, což je určitě nejvíce MILF postava v současné TV produkci. Pokud přijmete fakt, že Big Sky je čistá oddechovka, která postupem času spadne do klasické kriminálky, kdy se jeden jeden případ na díl, tak vás možná bude bavit ta maloměstská atmosféra, ale pokud od toho čekáte něco víc, tak budete zklamaní. ()

Galerie (1 510)

Zajímavosti (1)

  • Po vysielaní pilotnej časti zaslali členovia ABC Tribal Leaders Council, Coushatta Tribe of Louisiana, Global Domigenous Council, Great Plains Tribal Chairmen's Association a Union of British Columbia Columbia Chiefs (UBCIC) list spoločnosti ABC Entertainment, v ktorom obviňujú seriál v najlepšom prípade z kultúrnej necitlivosti a v najhoršom prípade zo sprenevery z dôvodu uvedenia seriálu do oblasti s neúmerne vysokou mierou počtu zavraždených a nezvestných domorodých žien a dievčat (MMIWG), ktoré ale nemajú v seriáli nijaké zastúpenie. (Weezy22)

Reklama

Reklama