Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhorský déšť nemáčí. Záhorský oheň nepálí. Dají se na něm upéct buřty, po kterých se netloustne? Nález části ukradených věcí v rybníku umožní Fraňkovi (S. Majer) prodloužit si pobyt v Záhoří pod záminkou dalšího vyšetřování, ve skutečnosti ale jen svádí Lucku Rybákovou (I. Chýlková) a všechny další ženy v širokém okolí. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu se schyluje k odpadu. Jedna z mála věcí, která to dělala snesitelným, relativně příjemný ženský (s výjimkou R+R), se zcela vytratily, asi autor usoudil, že je třeba se přiblížit realitě současnosti, takže přirozeně i z mužské části nadělal submisivní  srágory, které mají zájem jen o to, aby natlačili do hlavy a vyprázdnili scrotum. Konečně přidal i další nedílnou součást české společnosti - psa! Ten (ti) tu fakt hodně chyběl. Od začátku bylo jasný, že Srovnalova vdova si najde v emeričce nějakýho podobnýho kreténa, jako je Keyhoss, zůstane tam a pes zůstane v rodině jako náhradní dítě. ()

davidh76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem nepochopitelny charakterovy odklon jednotlivych postav. Z rafinovaneho svudnika Fraňka najednou zoufaly úlis, z američana s nadhledem trapny balič, z pohodarky Beretove hysterka kvuli psa... Jakoby to psal nekdo jiny, nebo Kolečko dostal rozkaz napsat dil navic... Nevim, ale vyjma venceni sosky to byl dil, ktery jakoby do stavajici serie nepatril... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • V jednej zo scén dáva Ivana Srovnalová (Pavla Beretová) psovi Dantemu z taniera dojesť zvyšky omáčky a krajec chleba. Hneď v ďalšom prestrihu je však tanier prázdny a čistý. (GTS_PUNK)
  • Premiéru páté epizody zhlédlo 966 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama