Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorovka je moje nejka, křoviňák je dílo boží. Hodí se Milan Rubal k Heleně? Milan Rubal (R. Holub) prochází podle Heleny (P. Nesvačilová) mužskou menopauzou, David Srovnal (M. Myšička) musí říct Ivaně (P. Beretová), že pes jeho bývalé přítelkyně už u nich zůstane, a nejka Terka balí Arnoštce Hynka. Jak tohle dopadne… (Česká televize)

Recenze (16)

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení po šestém dílu sem většinou nedávám. Ale...! První epizodu sem bral jako rozjezd, a doufal , že Kolečko s Bajgarem naplněj ambice, který rozhodně maj. Bohužel po druhým a třetím díle sem musel uznat, že 45 minut bylo o hovně, a jen konce dílů měli jakžtakž punc sledovatelnosti. Ty další díly jsou už dost nesnesitelný. Teen trapoška uhánějící nějakýho šklebícího se blba. Navíc postavy jsou buď hrozně nesympatický (Nesvačilová, Majer, Hanák, Vaculíková, Chýlková) a nebo naprosto nevyužitý s minimem času v seriálu (Polášek, Plodková, Nový, Bareš). A tak jedinej, kdo zachraňuje trochu tu káru jménem Osada je trojice Myšička, Holub a Beretová. To je ale sakra málo. Po šesti dílech přiznávám, že jsem hodně zklamanej, ale dokoukám to, aniž bych věřil, že se to zlepší. Zatím 40%. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravdepodobne prestavame se zenou sledovat. V pulce jsme dil vypnuli. Z postav se staly jen ploche nezajimave patvary, z epizod se stava sled smysl postradajicich ustrizku, veskere mluvene slovo susti papirem a navic je zahrane tak na silu, ze i nadejne rozehrana scena vysumi a rikame si: 'Co to jako melo byt?' A pak zacneme usinat. Posledni hvezda za dospele herce. ()

Reklama

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta mladá, jak uhání celkem normálního kluka, je trapná od začátku. Čtrnáctiletá holka, evidentně neherečka, která dává rady dospělým a oni je berou jako jedinou pravdu je hrozná. A aby toho nebylo málo, pošlou jí "nejku" (z toho slova se mi zvedá žaludek), která nejenže je ještě nesnesitelnější ale i vyžírá cizí rodinu a ta na to jen kouká. Chvíli jsem měl pocit, že se dívám na nějaký týnejdžrovský seriál ale bohužel ne. Velké zklamání. Jedna * za motivační dopis. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč tenhle seriál musí dělat z mladých holek největší trapačky, které věří největším blábolům z Bravíčka? A odkazy na status na Facebook jsou pěkně boomerské, Facebook je dneska mezi mladými dost pasé. Jinak to bylo chvílemi i vtipné. Scénař přinesl novou zápletku s reklamní agenturou, což oceňuju. Rybník totiž už začíná trochu zapáchat scénářskou nudou. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Premiérové uvedené šesté epizody se nenechalo ujít 974 tis. diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama