Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak přežít víkend bez mobilu? Podívejte se na internet... Arnoštka Krausová se rozhodla, jak a s kým stráví své patnácté narozeniny, ale jsou tu i větší problémy. Jak známo, kam přijedou filmaři, sto let tráva neroste. Přežije osada Záhoří natáčení Rubalovy (R. Holub) reklamy na motorovku? (Česká televize)

Recenze (15)

bighead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do tohoto  prostředí  chatařů těžko něco vtipného vymýšlet,asi to neměli vůbec točit.Milostné zápletky s policajtem,Arnoštkou atd.jsou silně trapné,stejně tak děj okolo pejska.Kvalitní herci se snaží seč můžou,bohužel nemají co hrát,již od pátého dílu je to slabota.Dvě hvězdy za dvě zasmání a pěkné prostředí chatařské osady. ()

dew 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha proč? Vzhledem ke Kolečkově dřívější tvorbě jsem stále nějak doufala, že se snad  časem musí  vyjevit něco hlubšího,  i přes  toporné dialogy a časté ochotnické výkony. Nebo že se přece musí objevit něco opravdu vtipného.  Čím dál víc mi připadá, že seriál zůstane jen splácanou povrchní snůškou nesmyslů. Některých herců lituji, čemu se propůjčili, jiní mě zde už neuvěřitelně deptají. A co to je za  uhozenou " zápletku" s  Beretovou a psem? ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale v dnešním díle mě valná většina osadního osazenstva neskutečně štvala, a vůbec jsem nechápal tu jejich averzi vůči focení. Když to vezemem ze šíršího hlediska, tak máme za sebou 7 dílů, a u spousty postav se nemůžu zbavit dojmu, že jsou jen nutné křoví, ale reálně jejich účást nemá žádný větší význam (Nový, Bareš, Švandová, Plodková...). Jakákoliv scéna s Arnoštkou je naprosté peklo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Sedmá epizoda byla nejsledovanější páteční večerní pořad v kategorii 15-54 (459 tis. diváků), celkově premiéru zhlédlo 937 tis. diváků. (rublik05)

Reklama

Reklama