Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnoštka Krausová má dnes patnácté narozeniny a nehodlá čekat už ani den. Zvládne to Hynek? Arnoštka má plán, jak přijít o věneček, ale ví o tom celá osada. Hynek je nervózní jak střelec pokutového kopu ve finále mistrovství světa. Jen starý Kraus (J. Polášek) si myslí, že jeho dcera je rozrušena z nadcházejícího židovského svátku. (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

Ampi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Hynek Južan. Arnoštka Krausová je taková cílevědomá, možná až moc. Okolí je k Hynkovi ohleduplné. Myslím, že měl sympatie skoro celé osady Záhoří i televizních diváků. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nestačím se divit, jak tvůrci seriál nakopávají čím dál víc a oživují dalšími postavami, v tomto případě Jaromír Dulava. Mazec, chlámu se od začátku do konce :D Top stále zůstává Petra Nesvačilová a Radek Holub. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle upoutávky jsem se tohto dílu dost bál, jelikož to vypadalo, že v hlavní roli bude Arnoštka, ale naštěstí byla většinu dílu mimo, a děj táhnul hlavně Hynek, kterýho mi teda bylo chudáka chvíliemi až líto. Řekl bych, že většina kluků by se na to stejně vykašlala, a radši si to v klidu udělala doma, než absolvovat toto :) Potěšila mě také absence takových těch dosavadních hlavních postav (Myšička, Beretová, Holub, Nesvačilová), a že se konečně tvůrci zaměřili také na jiné postavy. Ač jsem měl velké obavy, tak zatím je to naopak nejlepší díl. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda, když se seriál rozjede a je konečně trochu vtipnej, až u osmýho dílu... Osada je takovej seriál, u kterýho v pátek vypnu, ale že bych si ho pustil znova, to fakt ne... tady jsem se alespoň trochu zasmál. ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohoto dílu jsem se bál, dle upoutávek to mělo být jen o "jednom" ale na konci jsem si oddychl, že se tam ta "mladá chytrá" vyskytovala minimálně. Pubertu už mám dávno za sebou ale i tak si myslím, že by s ní žádný normální kluk nevydržel ani minutu natož aby kvůli ní sekal někde trávu. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arnoštka má narozeniny a tak je ještě otravnější než minule. Dialogy mladých lidí úplně šustí papírem. Vážně si někdo myslí, že Gen Z čte knížky Harryho Pottera? Film asi viděli, ale sága Harryho Pottera je záležitost mileniálů. Scénárista by už konečně měl přestat používat boomerský slovník na dialogy puberťáků, protože jakýkoliv pokusy o kulturní reference těžce selhávají. ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je humor pro blbce. Ještě že se toho nedožil pan režiser Filip, ten říkal, že to bude průser a měl pravdu. Na druhé straně chápu, že intelektuálně nesmělí jásaj a tleskaj. ()

Sabres 

všechny recenze uživatele

Mne to fakt baví. Od prvního dílu. Všechny postavy jsou výborné, přesto mírně vyčnívá duo Holub+Nesvačilová. Doporučuji! 4,5* ()

Reklama

Reklama