Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z výkřiku sojky pozná David Srovnal i sebe. Může se z ajťáka stát v Záhoří lesů pán? Šlechtic Gensdorf (J. Dulava) se v práci ochutnavače vína Južanovi (I. Bareš) osvědčil, jen hrozí, že se stane workoholikem. Franěk (S. Majer) panikaří a sází vše na „efekt poslední noci“. Hynek se definitivně zamiluje do Jany a Ivana Srovnalová (P. Beretová) má pro Davida (M. Myšička) jedno velké překvapení. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, tak se tvůrcům podařili na jejich poměry dva nadprůměrné díly za sebou. Dokonce i Arnoštka došla k sebepoznání, že je naprostá kráva, takže už snad bude snesitelnější (náznaky už v tomto díle). Majer pochopitelně opět nejlepší, a konečně se mu podařilo skórovat. Nic moc byla ta klišoidní, a příšerně natahovaná linka o "překvapení" mezi Myšičkou a Beretovou, to jsme viděli tak 1000x jinde? Zatím to vypadá, že díly bez Holuba a Nesvačilové = Nárůst kvality. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý život žiju v tom, že text je "Z výkřiku sojky", ale Lesů pán zpívá celý díl "Dík křiku", dvě K po sobě jsou dost nezpěvná, teda... Lesů pán přijíždí tento víkend do Záhoří jako první, proto zvedá stavidlo a upouští hladinu potoka tak, aby mohla auta projet. Zajímavé je, že jakmile dojede na místo, už je tam vůz Pomáhat a chránit i jeden další na louce. Asi ho předjeli. Škoda, že A. nechala v lese ten kapesníček s borůvkami, mohla z toho být další sranda, kdyby zraněný neopomněl otočit se a prohlásit - hlavně vezmi TY BORŮVKY, antioxidanty jistě napomohly Efektu Poslední noci. Petr mívá ve scénáři místy dobré záblesky, ale stále je neumí vypointovat do maxima, rozehrát do absolutního detailu a naopak hrozné nesmysly (Utěsnit studnu nebo Lásečko nebo Ajťák  pointuje k zbláznění a dost to ubírá na kvalitě). Devátý díl je zatím nejlepší, řval jsem smíchy půlku dílu. Naštěstí nemám sousedy. Standa by zase mohl ukázat trochu toho frontálu, už mi to začíná chybět. Ale pořád je POHODA !!! ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl na pohodu, bylo zde od každého trochu. Franěk byl dokonce charakter a nakonec mu "pracovní" úraz bodnul a dokonce skóroval se spisovatelkou. Hynek je na starší holky ;-). A i Myšička má překvapení :-). Celkem jsem zvědavý na další díl. ()

Emilii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážení já se na tento seriál vážně těším, totiž vždycky mě dostane, co ještě je možné a co to všechno způsobí, fakt SUPER!!!!!!! Baví mě to a směju se i  jenom když si na to vzpomenu!!!!!! Špica!!!!!! ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať žije efekt poslední noci :))) Hurá policajt konečně zasunul po tak dlouhé době, Chýlková se zaláskovala :))) Mladej také našel babu, jenom Arnoštka ostrouhala :P Ta scéna se zabodnutým šípem v rameni stála za to ;) ()

gapa466 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší díl. Přitom se na seriálu nic nemění. Snad jedině to, že tam tentokrát nebylo duo Nesvačilová - Holub........Vždy v dílech někoho vynechali (nepřijel na víkend na chatu). Tentokrát to zafungovalo. ()

Reklama

Reklama