Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucie Rybáková píše věty dlouhé tak, že by se na nich dalo věšet. Co ji inspirovalo k záhorskému románu Kolečko lásky? Už je to jisté – ajťák David Srovnal (M. Myšička) si na chataření vybudoval těžkou závislost. Plánuje život v přírodě, staví skleník, nutí prát ženu v neckách a jeho nejlepší kámoš je teď Rubal (R. Holub)! Ivana (P. Beretová) ho nepoznává a má strach o sebe i o miminko. Jak tohle dopadne? (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka okolo Myšičky a Beretové je natále dost špatná, a takový charakterový zvrat prostě nedává žádnou logiku, a hlavně nepůsobí vůbec vtipně... To linka, kde se ukazuje zadek Vaculíkové byla o něco lepší, akorát to začíná vypadat, že některé postavy (Hynek a jeho rodina) se prostě točí dějově furt v kruhu, a nikam se neposouvaj. ()

Reklama

PollyJean

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu to vypadá, že v druhé půlce seriálu Kolečko konečně trochu chytilo dech, takže to nebude úplná katastrofa, ale možná nakonec i snesitelný průměr. I když si tedy neustále pomáhá využitím nejtuctovějších stereotypů (to se týká zejména "šlechtice") nebo berliček typu že byznysmen si za dvacet let neumí zjistit, kolik uteče měsíců od početí do porodu. Jen nevím, kterýho chytráka v TV napadlo dávat na konec upoutávky, které nejen navnadí ale rovnou prozradí pointu následujícího dílu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama