Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Češi jezdí na chatu. Jezdí tam proto, aby byli v pohodě. A v pohodě budou, i kdyby se kvůli tomu měli zabít... Komediální epizodický seriál Osada zkoumá s velkým nadhledem český fenomén chataření. Kde jinde se mohou potkat tak různorodé a odlišné postavy než v chatařské kolonii? Milionář, který tají svůj majetek, aby zůstal v osadě oblíbený. Spisovatelka románů červené knihovny. Nepraktický ajťák, který i dříví seká podle návodu na internetu. Voják speciálních jednotek v záloze, který ve skutečnosti pracuje jako kadeřník v salonu své ženy. A další svérázné figury, které mají společné jen jedno – chataření... Do chatové osady Záhoří jezdil už jejich děda, jejich rodiče a budou jezdit i jejich děti. Platí neměnná pravidla a tradice. Přestože se svět mezitím změnil. Někdo zbohatl, někdo naopak. Stali se z nich pravičáci i levičáci, Pražáci i Moraváci, liberálové i milovníci tradičních hodnot, staří i mladí. Vzdálili se sobě na hony. Kdeco vidí jinýma očima. Neshodli by se v práci, u televizního programu ani u voleb. Vůbec by se totiž nepotkali. Podle toho to od pátku do neděle v osadě vypadá. Ale nakonec se všichni nějak vrátí k tomu nejdůležitějšímu, co vnímají společně: na chatě je pohoda. Pohoda, i kdyby to mělo stát všecky zbytky sil. A to je taky nejrozumnější evangelium, které by Češi mohli darovat rozhádanému lidstvu: jezděte na chaty a na světě místo válek zavládne pohoda! (Česká televize)

(více)

Diskuze

Wlkodlack

Wlkodlack (hodnocení, recenze)

bylo to pěkný, ale nejvíc mě tam "štval" ten falešnej žid, to byl p**us. Naopak milionáři super

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

:D Koukám, že co jsem to přestal hodnotit, je to stabilně v červenejch :D :D.

 (hodnocení, recenze)

Bratský český národ nezúfajte dá sa natočiť aj väčšia sračka, toto nepozeratelné dielo slovenská Horná Dolná vysoko predčí...

gaspo13

gaspo13 (hodnocení, recenze)

je fajn vidět že bude 2.sezona rád se do Záhoří vrátím. Hereckej ansambl mi dost sedl zejména Majer s Holubem neskutečně perlili. Na Vaculíkovou s Novákouvou se hezky koukalo. Jen tak dál.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Do 9 dílu mě to celkem bavilo, pak už to byl jenom divný slepenec.

tristran

tristran (hodnocení, recenze)

Já se s tebou nemůžu kamarádit po tom, co se z tebe vyklubal debil. :o))

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Nenáročný odpočinkový seriál. Nebýt tam páni "policista" a "američan", tak to bylo o něco lepší.

Gapa

Gapa (hodnocení, recenze)

Tak vrchol trapnosti je Čechoameričan v podání Hanáka který snad předčí i přiblblo Radka Holuba. Mě to nepřijde ani trošku legrační. Asi proto, že se mi líbí humor Wericha, Š+G a Cimmerman.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Jinak sledovanost tipuju tak minimálně 1,5 mega, tohle bude mít u lidí úspěch. Spousta známých xichtů v karikaturních rolích, to u nás funguje :)

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Taky se přidám k názoru, že provar... Ono se postupně v rámci samostatných děl ukazuje, kdo z dvojice Kolečko - Prušinovský je ten výrazně talentovanější, a kdo je hlavním strůjcem kvality jejich společných seriálů... Tohle by se dalo brát jako taková letní výplňovka, komedii to teda nevydělo ani z rychlíku.

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

Moje predikce, že to bude trapas, se vyplnila. Ostatně se to dalo vyčíst už z televizních spotů.

BigJohn02

BigJohn02 (hodnocení, recenze)

Ještě to zdaleka nezačalo a už mě to sere. Nevím, proč to musí do nás ČTV tlačit stokrát denně měsíc dopředu.

Reklama

Reklama