Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don “The Dragon“ Wilson – právník žijící americký sen do chvíle, kdy je jeho rodina brutálně povražděna bezohlednými drogovými dealery. Je nucen opětovat boj a pomstít jejich smrt. Místními médii přezdívaný “Karatista” tento právník – mstitel je pronásledován jak policií, tak mafií, aby vše uzavřel ohromujícím předvedením bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Normálně se mi po Dragonovych stupidnich beckach zastesklo, tak sem si udělal hezkej večer a nebyl jsem zklamanej. Film opět stupidní.. jogger Dragon se chce pomstít za smrt své rodiny, ale nemůže si vzpomenout kdo všechno je povrazdil protože mu ten chlap co vypadá jak moderátor z Tak neváhej a toč dává naky prášky co zpusobujou amnesii, jestli sem to dobře pochopil a Dragon nemá otom ani páru. Tak si pomáhá tim ze rozbíjí držku kazdymu na potkání dokavad nerozbije držku tomu pravýmu, kterej byl jeden z vrahů jeho rodiny. Pár prestrelek, naky to mávání rukama do vzduchu pri západu slunce, Dragon nahoře bez, badass hudba, výbuchy při kterých se náš hrdina ani nerozcucha a nakonec si najde jinou frajerku, kterou na konci za zvuků houkacek pozve na snídani. Kam se hrabe Bond. Nádhera. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční videofilm vezoucí se ještě na popularitě bojových snímků, které však už v době natáčení pomalu pohasínal. Don 'The Dragon' Wilson neměl takový filmový úspěch jako jeho soukmenovci a tak již dnes je takříc neznámí. A natočil toho vcelku dost. Námět je typický na svou dobu. Vždy šlo o vyvraždění 'někoho' a o následnou mstu. A aby byl takový snímek patřičný, zohledňovalo se především bojové umění, což vedlo k vymýšlení scének, jen aby se bojovalo. Jako například s tím hromotlukem v nemocnici. Kdyby byla tato scénka vynechána, příběhu by to vůbec neuškodilo. Celý film je jeden veliký kýč, ale to jsme ve své době měli jaksi rádi. Hrdina, který všem natluče a nic ho pranic nezastaví. Z nostalgického hlediska se ten, kdo na takových filmech vyrůstal, jistě opět rád podívá. Je to vzpomínka na dobu, kdy jsme chtěli být jako oni. Pro ostatní se jistojistě jedná o ztrátu času. Nic jim to říkat nebude. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

cerpa to najma z vtedy este popularnych bojovych umeni ..... ked som videl toto, bol som vdacny aj za opicarny Dzekiho cena, i tie su 2 -3x vyssie nez tieto planoby : 15 % ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Pôvodne bola snímka súčasťou balíka 3 filmov, ktoré mal pre spoločnosť PM Entertainment natočiť Loren Avedon. Ten však chcel niečo lepšie, a tak ponuku odmietol. Namiesto neho podpísal kontrakt Don 'The Dragon' Wilson, ktorý v rámci zmluvy natočil aj filmy Ring of Fire (1991) a Cyber Tracker (1994). Avedon sa neskôr vyjadril, že svoje rozhodnutie ľutuje. (beso74)

Reklama

Reklama