Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stan Dryer (Ted Jan Roberts) je teenager, který se bojí pozvat svou dívku na ples. Nesmělost si začne léčit, až když získá kouzelný prsten od starce, kterého se snažil zachránit. Prsten mu dává neomezenou moc v oblasti bojových umění. Hravě si poradí i s pěti protivníky, kteří mu chtějí ukrást jeho červený kabriolet. Nakonec potkává zlého muže Vonna (William Zabka) a svádí s ním souboj o dívku (Karen Valentine), která se s ním mezi tím rozešla. (Terva)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Uff to byla blbost jeste na toho Zabku se dalo koukat ale jinak klasickej Teeanagerskej akcni film takze hruza navic sem vubec nepochopil co mel znamenat ten zacatek a co uz vubec nechapu ze vedle solidnich zabavnych kousku vyprodukovala dvojice Pepin Merhi i takovyhle sracky ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naprostá stupidita. Chování postav jsem nechápal, souboje strašný, ta holka v tý klecy na konci filmu strašný, akce skoro žádná, záporák trapnej a příběh primitivní, Trapnost. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jako malej kluk jsem to baštil...Puštěno po 17ti letech...S odstupem času je samozřejmě vše jinak a vůbec se nedivím místní převaze negativních komentářů, ale z jisté nostalgie tomu nemůžu dát ,,Odpad", svojí věkovou kategorii si to ve své době najít umělo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Obyčejný kluk bojuje proti hordě najatých Ninjů holýma rukama i nohama. Přehnané a moc okaté, někdy až moc nudné. ()

Reklama

Reklama