Reklama

Reklama

Kairo

Trailer

Obsahy(1)

Napínavý apokalyptický příběh sleduje několik mladých lidí, kteří jsou svědky záhadných sebevražd a mizení lidí v okolí. Zdá se, že na vině je rostoucí vliv světa mrtvých. Duchové už nemají místo pro své bytí, a začínají pohlcovat náš svět. Existuje způsob, jak uniknout, jak to zastavit? Mladý Ryosuke Kawashima se o to snaží... (-bad-mad-wolf-)

(více)

Diskuze

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

"uhh.. printo.. skríno..uhh..", to bylo docela vtipný. Ten hlavní hrdina je vyloženě komediální typ a rád bych ho v nějaký komedii viděl.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Béčkový americký horor plný hloupých lekaček jsem nečekal, pár japonských hororů jsem viděl, zatímco americký remake doopravdy ne-e. A málem jsem u tohohle filmu umřel nudou. Hrdě se stavím na druhou stranu barikády, takhle trapně jsem se u filmu hodně dlouho necítil.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Dr.Bug: Meles nesmysly. Tohle je jeden z nejlepsich a nejpusobivejsich japonskych horroru. Videl jsem jich desitky, abych mohl porovnavat. Reci o nude neberu - kdyz se nekdo nedovede ponorit do te brilantne dusne atmosfery, je to jen jeho problem. To muzes rovnou stejnym zpusobem odstrelit minimalne polovinu japonskych horroru. Existuje jen malo takhle zneklidnujicich filmu... Proc asi Amici natocili jeho remake? Dle meho je to klenot, ktery bych postavil na roven treba Ju-Onum, Ringum a Uzumaki.

na příspěvěk reagoval Duoscop

Cedr

Cedr (hodnocení, recenze)

Pche... Náhodou jde o jeden z nejlepších hororů. Viz můj komentář.

Dr.Bug

Dr.Bug (hodnocení, recenze)

Pokud vás u tohodle "hororu" nevyděsí počáteční titulky, zkuste to posunout na ty na konci - to mezi tím je bažina filmového utrpení, kterému "rozumí jen absolvent" :-) Ještě u žádnýho filmu se mi nestalo že bych se na něj musel dívat po částech jen z toho důvodu, že je to TAK MOC velká nuda. Příběh naprosto bez invence s dovoláváním se tajů techniky o kterých patrně režie nevěděla ani "zbla". Rekordní hláška z dusivé atmosféry: "může se internet připojit sám od sebe??". Kdybych byl na Japonkým filmovým festivalu, typoval bych to na studentskej projekt jen si nejsem jistej jestli základka nebo už střední. fuj.

Související novinky

Weinsteinovci si zmerajú Pulz

Weinsteinovci si zmerajú Pulz

05.06.2005

Bratia Weinsteinovci chystajú remake japonského hororu KAÏRO (anglicky Pulse) o záhadných úmrtiach súvisiacich s tajomnou internetovou stránkou ponúkajúcou návštevníkom kontakt so svetom mŕtvych.… (více)

Reklama

Reklama