Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento psychologický thriller přináší příběh Bruna (Richard Berry), mladého herce, který se rozhodne pomoci nádherné zlodějce (Victoria Abril) a namísto ní jde do vězení. Jeho očekávaný krátkodobý pobyt ve vězení se však nečekaně prodlouží, když se nevinně zaplete do pokusu o útěk, při kterém je psychopatický vězeňský strážce (Richard Bohringer) postřelen do kolene. Bruno je obviněn téměř ze všeho a začíná nebezpečná sado-masochistická hra na kočku a myš mezi trýznitelem a jeho obětí. Brunův život se postupně mění v hroznou noční můru, ale musí se bránit a bojovat proti svému neodvratitelnému osudu.  V technicky působivém snímku, zobrazujícím konflikt mezi terorizovaným vězněm a bezohledným vězeňským strážcem, vytváří režisér Denis Amar dusnou atmosféru a působivě vykresluje sadistické sklony strážce. Tento náladový a atmosférický film odkazuje na začátky filmu noir, kde mučitel potřebuje svou oběť a smrtelné rozuzlení je nevyhnutelné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to taková sodovčička bez bublinek, ale postupně se z toho stávaj bublinky bez sodovčičky. Skvěle zahranej psychologickej souboj mezi vězněm Brunem a bachařem Lorcem, který proti sobě postavila shoda náhod, jak už to tak bývá. Čím víc se film blíží ke konci, tím víc atmosféra houstne a závěr je tradičně francouzsky mistrovskej. Žádná pompéznost, žádná hudba, jen čisté filmařské úmění. Tohle je stará poctivá francouzská škola, kde se nešetří talentem hercema počínaje, kameramenem konče. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Muž zachráni mladú zlodejku v obchode ,tým ,že si za ňu odsedí trest vo väzení , kde ho začne týrať väzenský strážca 3* ()

Reklama

Reklama