Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevěsta mu uteče od oltáře, ale svatební cesta už je zamluvená a José Luis na ni nakonec vezme svoji matku Mari Carmen. Bezva nápad, nebo ne? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě mi nejdříve spadla čelist: "Co to zase je?" Příběh byl naštěstí o něčem jiném, ba naopak se Španělé zalekli názvu inspirace (zatímco náš distributor ne). (Není to přímo remake Líbánek s matinkou, ale inspirovali se u něj katalyzátorem i katarzí. ) Největší problém byl velmi nesympatický hrdina i herec v jeho roli. Takovému lůzrovi jsem nemohl fandit a k tomu dominantní matka jak role, tak její představitelka (naštěstí naopak sympatická). I když i její problémy byly nadhozeny jen povrchně a hned bylo jasné, jak sentimentálně to skončí. Bohužel to nemělo ani lehkost letní komedie. // 30% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Komedie o vztahu syna a matky. Prinos filmu je v tom, ze muzete stravit prijemny cas jeho sledovanim s vasi matkou. Pro zeny je to velmi inovativni horor a velmi spanelsky film. Je to asi predvidatelne,ale vrele a zabavne, vedene pomilovanihodnym vykonem Carmen Machi. Je to vlastne takovy hybrid dobreho a spatneho scenare, dobreho a spatneho pribehu a sousrznosti a nesoudrznosti postav. Prostredi Mauritia je asi hlavni prodejni duvod tohoto filmu. Mozna s umelym pribehem, ale funguje jako osvezeni a vykouzli  na vasi tvari usmev. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad absurdne vyzerajúca komédia o synovi, ktorého nechá snúbenica pred oltárom, a ten vezme na svadobnú cestu svoju matku. Ale musím uznať, že to bolo napokon veľmi milé prekvapenie. Aj keď áno, niektoré scény boli zbytočne prehnané, ale v porovnaní s americkými komédiami to aspoň nebolo až také extrémne. Celkovo som sa dobre zabavil, malo to v sebe aj kus drámy a nakoniec aj pekné posolstvo. Postava energickej mamičky Mari Carmen bola skvelá! K tomu príjemná atmosféra Mauríciu, a svadobná cesta môže začať. Možno to nie sú čisté 4*, ale po dlhej dobe vtipná komédia, takže zaokrúhľujem až k štyrom. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná feel-good dramedy, která stojí za pozornost díky trochu jinému přístupu k látce. Hlavního hrdinu opustí žena při oltáři a jelikož své líbánky má zaplacené a nelze je stornovat, stráví je se svou matkou v nádherně exotickém Mauriciusu. Pár vtipných scén se našlo, hlavně díky mamce ( která je už spíš babčou), ale žádná velká nálož gagů se určitě nekoná, spíš je to příjemná letní komedie o vztahu mezi synem a matkou v atraktivní prostředí, kde dojde na pár zajímavých nápadů, což se dá ocenit. 2 hodiny utekly rychle, film určitě nikoho vyloženě neurazí, ale zároveň mě příliš nenadchl, chyběla mi tu výrazná vtipná postava, která by film okořenila, přesto silnější 3 hvězdy. 6/10. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Španieli sa inšpirovali v USA (Můj táta hrdina), len obmenili rodinné väzby. Keby tlačili len na trapno humor, tak som mohol dostať pohodovú komédiu. Druhá polovica filmu dosť často skáče do vážna. Rozoberá rozbité životné sny a túžby, skryté duševné šrámy, a podobné sračky, ktoré v komédií z dovolenkového raja fakt vidieť nechcem. Pobavilo najmä opaľovanie a pozvracanie. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama