Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michel Berthier (Gérard Jugnot) je spokojený ženatý čtyřicátník láskyplně vychovávající dvě nevlastní děti, který právě přišel o práci v továrně na matrace. Rád by si ale se svou krásnou ženou Juliette (Victoria Abril), povoláním letuškou, konečně pořídil vlastní dítě, a tak doma o svém vyhazovu mlží a lže a přetvařuje se, dokonce dál na oko jezdí na služební cesty a denně chodí „do práce“, až jednou jsou všechna bankovní konta přečerpaná a pravda vypluje napovrch. Následnou hádku Michel neustojí a dobrovolně odchází z domu který mu nepatří, aby se v pařížských ulicích stal bezdomovcem. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hořká komedie, sociální kritika konzumní (demokratické) a hlavně kapitalistické společnosti. Slibný začátek uvázne mezi novinami a spacáky bezdomovců, kde to až taková sranda zase není. Pochvalme ale výborný dabing (Ladislav Potměšil, Boris Rösner a Jiří Ornest pro ČT). A propo, moc příjemná "temná" hudba, která nejvíc táhla film k té vážné straně. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skutečná francouzká vysoká škola filmová. Gérard Jugnot se navíc ukázal nejen jako zdatný herec, ale také jako režisér. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Príbeh zo života o chlapíkovi, ktorý príde o prácu a skončí na ulici ,kde spozná zopár ľudí s ktorými sa spriateli 3* ()

Reklama

Reklama