Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přátelské utkání zavede tým do Amsterdamu a během večírku se leckdo něco dozví. (Apple TV+)

Recenze (20)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pouhá jedna noc v Amsterdamu může být setsakra zábavná. Tím spíše v rukou scenáristů Teda Lassa (v tomto případě herce a scenáristy Brendana Hunta). Dojímavé, se srdíčkem a svým typickým hřejivý způsobem humorné. Nejlepší aktuální dramedy a naprosto skvělý díl, který se řadí k těm nejlepším. A že jich už je. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, ve kterém se příběhová linka neposouvá ani o píď ale jedná se o "feel-good" epizodu, která se celá odehrává v jednom z nejkrásnějších měst Evropy - v Amsterdamu. Po této epizodě se snad už všichni naučí správnou výslovnost Johana Cruiffa! Ted si v restauraci zavzpomínal na nejslavnější časy Chicago Bulls a připomněl si, jak může vypadat návod ke sportovnímu úspěchu. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda naozaj mala všetko, humor, spád, emócie...LGBT, utečencov...odhliadnuc od toho, čoho sa nezbavíme a preto ma tešia skvosty z rokov 50tych a 60tych pridávané na SkyShowtime to bola naozaj výborná epizóda aj keď sa neodohrala na trávniku takmer ani minúta, ak nerátame pohľad na dvojicu trénerov na lavičke. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama