Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teda vytočí příjezd neočekávaného hosta. Richmond odjede do Manchesteru odehrát důležitý zápas, ale Roy s Keeley si dělají starosti ohledně Jamieho. (Apple TV+)

Recenze (7)

DC11 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si v minulosti, že se seriál ubírá špatným směrem. Naštěstí mě tvůrci vyvedli z omylu a tento díl to jen potvrdil. Jediná "vada" je, že vývoj posledního dílu díky závěru tohoto se jeví docela předvídatelný. Pokud to bude jinak, než myslím, budu spokojený, že jsem byl překvapen. Pokud to bude, jak si myslím, budu spokojený s jedním z nejlepších zakončení seriálů. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel jsem, že Ted Lasso se už moc odklonil od svého původního kouzla, kterým osvěžil současný seriálový svět (LGBT mi líp sedělo na jiný projekt tvůrců, tedy neméně zdařilou Terapii pravdou), ale tento (předposlední) díl byl pravděpodobně nejlepší, co zatím vznikl. Tolik emocí, prozření, jednoduchých, ale funkčních mouder, skvělé herecké výkony, žádná zbytečná linka a hlavně fotbal. Konečně fotbal! Teď už jen doufat, že zakončení seriálu bude stejně silné jako tahle předehra. Našlápnuté to je víc než slibně. ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic tak přeslazeného a kýčovitého jsem snad ještě neviděl. Ohňostroj nekonečných happyendů, tak dojemných, až by se z toho člověk po... Jenže tohle je seriál Ted Lasso. A ten si to může dovolit. Ledabyle. Ted Lasso je prostě strop. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama