Reklama

Reklama

Obsahy(1)

AFC Richmond přizve sportovní psycholožku, aby týmu pomohla překonat řadu sedmi remíz, která nemá obdoby. (Apple TV+)

Recenze (11)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavím se trochu proti davu a řeknu, že mě 1. díl 2. série moc bavil, dokonce víc než začátek 1. série. Obsahoval spoustu vtipných momentů, linka s Danim Rojasem mě bavila a celkově to považuji za skvělý start 2. série. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samotný úvod epizódy nie je zlý, ale potom to stratí tempo aj humor (až na správanie Neila v bare). Psychologicčka, ktorá pomôže Rojasovi je pochopiteľne afroamerická alfasamica, majiteľka klubu si evidentne uvedomí na staré kolená že je lesba a bielu muž tak zle berie rozchod s kundou že ju nechá zaplatiť za kávu...z týchto sračiek mi už je fakt na grc a tak dobrý seriál to bol. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rojas má možnosť rozhodnúť zápas s penalty ale miesto gólu zabije maskota teamu. Z traumy mu pomáha terapeutka. Ted ťahá sedem zápasov bez výhry ale aj bez prehry. Roy po ukončení kariéry trénuje malé dievčatá svojím osobitým štýlom a odmieta ponuku na komentovanie zápasov. Prevedenie: na pilot druhej série je to dosť slabota až na nakopnutého psa žiadny zvrat a ani humor za moc nestál. Asi sa to ešte iba rozbehne ale Rojas je späť v hre. 55% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama