Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po semifinále se Beard vydává na celonoční putování Londýnem, aby si urovnal myšlenky. (Apple TV+)

Recenze (17)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda 2. série. Konečně se kouč Beard dočkal své epizody, a že si to za tu dobu zasloužil! Trip po nočním Londýně byl prostě skvělý, a řadí se mezi to nejlepší co jsem v tomto seriálu viděl a zažil. Hodnocení epizody absolutně nechápu, ale už jsem si zvykl, že ty nejlepší věci mají okolo 68-72% tady na čsfd. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roy Kent romantik? Třináctá komnata Teda Lassa? Psycholožka, co má jako životní oporu kolo? Rebecca vs. Sam? Uff, po těchto dějových převratech prostě musel přijít díl, uvařený tak trochu 'na houbičkách'. :-) ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia si uleteli na tripe po Londýne s koučom Beardom. Výborný nápad a perfektné prevedenie! Toto sa snád deje iba v snoch. Epizoda, ktorá nadštandartne vybočila zo zabehnutých koľají a neuveriteľne osviežila druhú sezonu svojou inakosťou.  P.S. Zdá sa, že ked máš husto v guliach a si relaxovaný, tak ti všetko pekne vychádza a život je nádherný a bez vedľajších konsekvencií. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Pokutovej kop přímo do srdíčka. Ted Lasso možná začal jako komedie, poslední dobou si u něj ale člověk pobrečí líp než u většiny vztahových dramat. Díky za to. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších epizód seriálu z môjho pohľadu má paradoxne jedno z najnižších hodnotení, ale nato som si už zvykol. Koľko ľudí toľko názorov, tréner Beard a jeho one man show plus trojica fanúšikov z pubu by mala 5*, ak by sa tam nemusela vopchať politicky korektná sračka liberálnych zrúd a namiesto kresťanských krížov by sa tancovalo povedzme pod Dávidovou hviezdou. To by však bolo xenofóbne, takto si uťahovať z katolíckych symbolov je ako inak v poriadku. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Při vběhnutí na hřiště hraje „We Are The Champions“ od Queen a po ní následuje „Hello“ od Martina Solveiga & Dragonette. (Duoscop)

Reklama

Reklama