Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (3)

Ted Lasso (2020) 

„MŮJ BÝVALÝ MANŽEL SKUTEČNĚ MILOVAL JEDINOU VĚC: TENHLE KLUB. A TED LASSO MI POMŮŽE SROVNAT HO SE ZEMÍ. CHCI TOTIŽ RUPERTA MUČIT. BUDE MÍT POCIT, ŽE MU PRDEL OJÍŽDÍ ODŘENÁ KRIKETOVÁ PÁLKA. DOVNITŘ A VEN, ZNOVU A ZNOVU, V NEKONEČNÉ SMYČCE. JAKO GIF.“...“ /// Slovní humor, vycházející z neznalosti prostředí a z ústřední zápletky – tedy intrik… Fotbal trochu jinak – a víte co? Vono je to víc než jen o čutání a o komedii. Má to takovej hezkej lidskej přesah, je to plný optimismu… prostě, kam se na to sere ta naše kapr liga! A tak končím zvoláním: „Ted Lasso do každý kabiny!“ (upřímně a od srdce) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, že zničím týmu fanouškovskou základnu. 2.) O fotbale nemám ani šajnu. Ale jsem optimista. 3.) Thx za titule „Tomáš Slavík“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Série 2 (2021) (S02) 

„LASSO NA TRÉNOVÁNÍ OČIVIDNĚ NEMÁ…“ ///    Furt hodně „lidskej“ seriál, bohužel oproti jedničce míň fotbalovej. Víc se tady věnujou jednotlivejm postavám, který se ale tím pádem, čím víc je poznáváte, hloubějc zarejvaj pod kůži. A úplně nejvíc by mě zajímalo, kdo tady má na starosti ty mentální nápady… (ne na CSFD vole, v tom seriálu…)   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím co si počít s Bořkem Dočkalem. 2.) Cejtím se ve firmě nedoceněnej. /// Thx za titule „Karel Himmer“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Série 3 (2023) (S03) 

„TRENÉRE, VŠICHNI SE NAŠEMU MUŽSTVU SMĚJOU. ŽÁDÁM VÁS NA KOLENOU, ABYSTE JIM TO OPLATIL!…“  Ty lidi…. kurva jsou (tak jako vždycky) neuvěřitelně fajn. Fandím jim, jako by to byl (byla) … (dosaď si sám). Lepší seriál o lidský sounáležitosti asi neznám. Fotbal mám rád, ale tady jde prostě o víc! (Ať mně Sudekis neříká, že ho nikdy nehrál!) Mix (dojímavejch) slz, (veselýho) smíchu a (nejen) fotbalovejch pravd.      /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Postava trenéra Teda Lassa kdysi vznikla kvůli reklamní kampani pro NBC Sports. Tehdy Jason Sudeikis, agentura Brooklyn Brothers a londýnskej klub Tottenham Hotspu spolupracovali na dvou humorných videích z Premier League pro její zpravodajství. 2.) Thx za titule „Karel Himmer“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ***  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama