Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Klasická téma pomsty, ktorú mám rada. Bojové scény sú super, herci sympatickí a uveriteľní, až na toho neprirodzeného potetovaného španielskeho kokota s odseknutým prstom, ktorý sa hrá na Japonca s drdolom na hlave. Keby bolo všetko to mlátenie a zabíjanie a zvuky s tým spojené skrátené aspoň o tretinu (pri ktorých som už pozerala na čas), a tiež nebyť toho patetického, mierne gýčového konca, tak by som dala aj za päť. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já tedy rozhodně nejsem expert na španělskou kinematografii, nicméně si dovolím tvrdit, že ryze akční filmové počiny nejsou úplně dominantním žánrem pocházejícím z této krajiny, o to víc jsem ovšem mile překvapen, jak se s tím nakonec poprali a i když si prakticky ve všech ohledech ,,vypůjčovali,, , kde jen mohli, tak já se bavil více než dobře a myslím, že Xtreme lze označit za slušný nářez, kterému lze tedy vytknout kde co, ale ve výsledku baví, a to považuji za nejdůležitější. Především chci ale hodnotit samotnou akci, kterou zde představují hlavně kontaktní souboje, což já osobně preferuji, a zde u mě vládne velká spokojenost, neboť vesměs jsou zpracovány přehledně, choreograficky přesně, a co mě nejvíc potěšilo, tak vážně nekompromisně. Ústřední hrdina je pak výborný řezník, který se toho nebojí, je vidět, že umí a i jeho herecký představitel je slušný týpek, což ovšem neplatí jen pro něj, jelikož i veškeré ostatní postavy a jejich představitele působí výrazným a nenudícím dojmem. Co se ovšem zápletky týče, tak to už je slabší, a na to, abych jí odpustil její kostrbatost, nenápaditost a celkovou nepřesvědčivost, a bral jí jen jako spojnici mezi jednotlivými akčními scénami, tak na to je tam té akce zas málo. Bohužel zde ale ani příliš nefungují atmosféra, napětí, emoce, takže ve výsledku, ano, akce naprosto uspokojivá a postavy a casting též, to ostatní ale zkrátka filmu dost ubližuje, takže nakonec hodnotím jako velmi dobrý průměr. ()

Reklama

Sayge 

všechny recenze uživatele

Španělský John Wick se mixnul s Night comes for us a díky tomu máme možnost pustit si další, Extrémní řezničinu. Film se s akcí nesere a sype jednu akční scénu za druhou, díky čemuž není prostor pro nudu. Převažují spíše kontaktní souboje, ale střelby a headshotů je víc než dost. Krev cáká jak jen to jde a během soubojů se střídají různé zbraně, či nástroje a vše je doplněno slušným soundtrackem. Příběh není nic nového, ani extra originálního a zvraty, či napětí zde taky nehrají velkou roli, ale koho to zajímá když se nám konečně dostalo skvělé akční řežby s parádním bad ass hrdinou. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Óscar Janeda jako charismatický šéf zločineckého kartelu převezme organizaci svého otce a hodlá expandovat dál. Jenže znáte to, někdo nebyl zabit pořádně jak měl a vrací se s plánem pomsty. Nijak scénaristicky dokonalé, nebo překvapivé, ale živelné a namakané souboje, akční choreografie je špičková, stejně tak herecký výkon Janedy jako záporáka nemá chybu. Film má dynamickou kameru hudbu, solidní herecké obsazení ve vedlejších rolích. Sympatická řežba, kde kvůli hlavnímu herci a někdy překvapivě řešeným soubojům přihazuji hvězdu navíc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan nemá šancu. Toľko bitiek, streľby a zlomených hnátov ako je tu koncentrovaných, to sa len tak nevidí. Tej akcie je tu až príliš a hlavne na začiatku v podstate prvých 15-20 minút nič iného pomaly nevidíme. Hlavne všetky zbrane majú snáď zásobník na 120 nábojov, nikdy sa nevyčerpá. Vraj španielska verzia Johna Wicka. Ale bez dobrých hercov. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama