Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Špaňelé by rádi měli svůj "like Wick" akční film a daří se jim to tak napůl.Akce je tu hodně a většina z ní není špatná a inspiraci již zmíněným Wickem nezapře,ale co naplat když zbytek je tak debilní,že by neobstál ani jako osmdesátková Segalovka.Někdy je to tak blbé,že se to pohybuje na hraně parodie a to evidentně nebyl záměr.Přitom lze natočit béčkový akční výplach,který je hloupý a přitom vlastně dobrý.Tohle ovšem není ten případ...40% ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Španielsko sa naozaj snažilo. Bola cítiť snaha o coolovosť, štýl a v pár scenách sa to aj podarilo, avšak ako celok Bčko so všetkými mínusmi Bčok. Slabučky dej, nesympaticke postavy na oboch stranách, nezraniteľné prestrelky a neoriginalne súboje, pri ktorých bolo vidieť kaskadérske čakanie na porážku. A poprosim konečne použiť katanu nie na šermovanie ale zabíjanie... ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych jen říct, že mé hodnocení neodráží nějakou genialitu tohoto snímku. Ne, že by občas z poza rohu nevykoukla. Mé hodnocení je subjektivní vnímání toho, co tvůrci zamýšleli a čeho dosáhli.  Hádám, že zamýšleli udělat přepálenou řezničinu u které vypnete mozek a prostě se bavíte. A nezbývá než říct: Si amigos!!! Tohle sakra šlape. Parádní akce střídá další. Nekompromisní parchanti na jedné straně a neskutečný hovádko na té naší. Nic se tu neschovává. Uvidíte záběry, které možná vidět nemusíte, ale o to víc si vychutnáte to co by jinde bylo ničeno šíleným střihem. Postavy vykreslené tak jak si v béčku představuji. Navíc každá dostane svůj kousek na slunci.  Název vám napoví víc než dlouhé řádky v recenzích. Kdo máte rádi akční jízdu, cestu za pomstou s nádechem přepálenosti, neváhejte. A jestli bych chtěl vidět crossover s Johnem Wickem tak tady. Další filmové rande s IceQueen a tentokrát u mě za plný počet. 90 procent. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení! Nikdy bych to dle trailerů neodhadl, ale Španělé natočili neskutečně adrenalinem našlapaný akční film se vším všudy! Jasně, příběh točicí se kolem motivu pomsty už byl zfilmován milionkrát, příběh nemá čím překvapit, scénář připomíná spíše pěkně děravý cedník...ALE....Zábavu, s níž film vyrukoval, tu přehlížet fakt nemůžu. Hlavní hrdina neskutečný bad-ass, vůbec ho neznám, ale slovo charisma mu fakt cizí není. Akce špičková, fakt precizní, ať už po stránce choreografické, tak i směsice různých nápadů (kde jinde člověk sakra vidí použití hlavové opěrky z auta jako smrticí zbraň :D). Prostředí Barcelony taktéž zaujalo. No a na tu čtvrtou hvězdu to vytahuje absolutně nepřekonaný úhlavní antagonista, luxusní výkon z jeho strany podpořený nezapomenutelnými hláškami. Jako John Wick a Equalizer třeba komplexnější, ale za mě třeba lepší o půlhvězdu než Nobody z tohohle roku. 7,5/10 ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč ne. Španělé nejsou úplně známí svými akčními fláky, takže když vyleze něco takového, co se aspoň snaží vzdát poctu Johnu Wickovi a třeba i tomu Zátahu, nemám problém to nadhodnotit. Jasně, není to vyloženě kulervoucí, ale je to natočené od srdíčka. Tvůrci jsou podle všeho fanoušky žánru a dali do toho opravdu maximum. Akce šlape, je celkem solidně brutální a fungují i postavy a to jak kladné, tak i záporné. Příběh je úplně banální premisa o pomstě, ale kolem toho ja namotáno spoustu dobře natočených soubojů a přestřelek, takže mě to vůbec neštvalo. Kdy naposledy jste viděli film, který by byl v tomhle žánru nějak originální co se týká příběhu? Já už dlouho ne, takže i když to mám pocitově spíš na 4*, dávám 5* a to jen proto, že jsem se skvěle bavil a vychutnal jsem si každou minutu aniž bych musel všechno prznit. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama