Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anna se s dospívajícími dvojčaty vrací do rodného domu, odkud ji před lety vyhnala tragédie, která ji pořád pronásleduje. A vlídného přijetí se rozhodně nedočká. (Netflix)

Recenze (4)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mno... Toto zrejme bude pre inú cielenú skupinu, ale definitívne tomu dám šancu. Mladá Margherita Morchio v úlohe Darii má výbornú charizmu. Prostredie na severe Talianska sa mi tiež nenormálne páči a všeobecne, Talianov mám rád. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Příběh je standardní hororovou zápletkou, postavy jsou běžné archetypy z mysteriózních projektů, ale atmosféra funguje a obsazení je fajn. Sice se první epizodě nepovedlo dostat mě do stavu: "Okamžitě si musím pustit pokračování," ale vysloveně jsem se nenudil a zbývajících šest epizod si určitě pustím. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím průměrnější rozjezd. Postavy jsou načrtnuté dobře, ale nic zatím nepřechází do výrazné dramatické hlubiny. Je to chození po povrchu, seznamování se s příběhem a charaktery, které jsou spíše záhadné. Nemožnost se jim dostat pod kůži a vcítit se do nich má silný vliv na mé hodnocení. Ale naděje tam je. Uvidíme, co přinese další epizoda. Palec nahoru za atmosféru. 65% ()

Reklama

Reklama