Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na starý románek se ještě nezapomnělo. Děti v lese odhalí tajemství a uhodí na Thomase. Lukas zjišťuje, že sám před sebou neuteče. (Netflix)

Recenze (2)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší, než předchozí epizoda. Zřejmě za to může fakt, že ač se snaží příběh posouvat kupředu, neposouvají se kupředu charaktery. Vystrašený kluk je zde nadále vystrašený. Nasraná dívka stále nasranou, a tajemný děda, pořád jako hrad v Karpatech. A tak dále. V podstatě tak vše zůstává na své neměnné pozici a čeká na nějakou změnu, zvrat, katarzi, která přijde až ke konci dílu, jenže to je pozdě. Ne pozdě na seriál, ale rozhodně pozdě na čtyřhvězdičkové hodnocení této epizody. 65% ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejhorší je,že ani jedna z postav nedisponuje špetkou logiky, jednají protikladně nebo prostě jen mlčky tupě civí, nikdo neprojevuje špetku lidskosti, takže jde spíš o demonstraci jakýchsi bezduchých monster. Celkově se děj vůbec nikam neposouvá a úplně všichni se chovají jako totální magoři, takže po 3. epizodě mě to fakt přestává bavit.Sleduju jen snůšku obrázků na sebe nenavazujících a smysl nedávajících. ()

Reklama

Reklama