Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bangkok, 1975: Nizozemský diplomat Herman Knippenberg vyšetřuje zmizení mladého páru, který byl viděn naposledy živý v bytě obchodníka s drahokamy Charlese Sobhraje. (Viasat)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Exotika, stylizovaná sedmdesátá léta, pastelové barvy, hodně zvracejících hostů a jeden nepolapitelný něco jako obchodník. A taky porce zdlouhavých scén, rádoby významných pohledů, drsných/svůdných výrazů a časové divočiny. Tvůrci totiž pracují s několika časovými rovinami a při sledování je to tam a zase zpátky, tudíž je třeba dávat velký pozor. Ale není to zase nic dramatického. Horší je to s celkovým pojetím, které mě zatím nenadchlo. Uvěřilo mu hodně batůžkářů. Otrávil je a okradl. A po některých zůstane jen spálená zem. Manipulátor Charles Sobhraj se představuje. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pouceni z prvniho dilu - nikdy nikam nechodte s cizima lidma a hlidejte si vase piti. diky charlie! •{𝗷𝗼 𝗮 𝗸𝗿𝗮𝘁𝘀𝗶 𝗿𝗼𝗹𝗶 𝘀𝗶 𝘇𝗱𝗲 𝘇𝗮𝗵𝗿𝗮𝗹 𝗶 𝗱𝗮𝗺𝗼𝗻 𝗵𝗲𝗿𝗿𝗶𝗺𝗮𝗻 - 𝗺𝘂𝘇𝗲𝘁𝗲 𝗵𝗼 𝘇𝗻𝗮𝘁 𝘃 𝗿𝗼𝗹𝗶 𝗰𝗵𝗮𝗿𝗹𝗲𝘀𝗲 𝗺𝗮𝗻𝘀𝗼𝗻𝗮 𝘃 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝘂 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗵𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿; 𝗯𝘆𝗹𝗮 𝗷𝘀𝗲𝗺 𝗱𝗼𝘀𝘁 𝗽𝗿𝗲𝗸𝘃𝗮𝗽𝗲𝗻𝗮, 𝗸𝗱𝘆𝘇 𝘀𝗲 𝘁𝗮𝗺 𝗼𝗯𝗷𝗲𝘃𝗶𝗹, 𝗷𝗲 𝘁𝗼 𝗷𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘇 𝗺𝘆𝗰𝗵 𝗼𝗯𝗹𝗶𝗯𝗲𝗻𝘆𝗰𝗵 𝗵𝗲𝗿𝗰𝘂 + 𝗻𝗲𝗻𝗶 𝗻𝗶𝗸𝗱𝗲 𝗻𝗮𝗽𝘀𝗮𝗻𝘆}• || - “𝙰𝚛𝚎 𝚢𝚘𝚞 𝚐𝚘𝚒𝚗𝚐 𝚝𝚘 𝚑𝚞𝚛𝚝 𝚖𝚎?” - “𝙽𝚘. 𝙱𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚝𝚑𝚊𝚗 𝚝𝚑𝚊𝚝.” ☠️💊 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě mám dost smíšené pocity. Sedmdesátková atmosféra se tvůrcům povedla na výbornou, příběhy o vrazích (zvláště o sériových) mě vždycky zajímaly (asi ve mně nebude všechno tip top), takže by se dalo očekávat, že budu hodně chválit. Jenže tempo mi přišlo místy hodně pomalé a neustálé poskakování v čase mi lezlo na nervy. A to fest. 3*- ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama