Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Důsledky Gautierova útěku ohrozí Hermanovu diplomatickou kariéru. Charles se pokouší začít podnikat ve Francii, na kterou má silné vzpomínky. (Viasat)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už podruhé musím vyzdvihnout postavu Hermana Knippenberga, jehož duševní pochody byly tím nejlepším, co mi tvůrci v šesté epizodě nabídli. Hlavně scény s lekníny byly přímo kouzelné a já za toho holandského pitbula přihazuji hvězdičku navíc, protože se o mě ve chvílích, kdy se objevil na obrazovce, přestal pokoušet spánek. 3*- ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pákistán je zastávkou na cestě do vysněné Francie, ve které má dojít k zásadnímu obchodu s kameny. Vracíme se zpět k Charlesovu prvnímu manželství a jeho dalším lžím. Hermana Knippenberga mezitím případ naprosto pohltil. A co Ajay, zůstane jen špinavým pobudou? Odbočky, vata, flashbacky. Tvůrčí evropské duo Tom Shankland a Hans Herbots zatím sbíralo zkušenosti jen s průměrnými televizními seriály (ačkoliv první jmenovaný se podílel i na natáčení seriálu House of Cards), snaží se odvést řemeslně precizní práci, ale celkově se mi prostě pod kůži nezarývají. Navíc se úplně vyhýbají nahotě i záběrům přímého násilí. Pokaždé vidíme pouze vystrašené tváře obětí a pak jen bezvládná těla. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ jednoznačne najhoršia a najzbytočnejšia epizoda. Trochu Charlsovej minulosti, ale v podstate nič až také dôležité, strašne veľa vaty a očakávam zvyšné dve epizody v podobnom duchu, snáď sa mýlim...Myslím ale, že tento seriál to najlepšie už ponúkol. ()

Reklama

Reklama