Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Síť kolem Charlese a Marie-Andrée se v Indii začíná uzavírat, ale závěrečná kapitola Hermanova pátrání po Sobhrajovi se odehraje daleko v budoucnosti. (Viasat)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emoce! To je oč tu běží. A jaksi pořád chybí. Byl tu jeden zdatný manipulátor, pro mnohé přitažlivý, pro jiné slizký. Byla tu jedna „beznadějná, ubohá Quebéčanka, která díky němu byla na chvíli krásná!“ a která se mění ze zoufalé ve velmi závislou a zneklidňující osobu. A byl tu také jeden holandský snaživý úředník ambasády v Bangkoku, který začne na vlastní pěst vyšetřovat údajné vraždy turistů až mu to rozvrátí osobní život. Na finále jsem čekal větší divočinu, rozuměj napětí. Marie-Andrée je zoufalá, v Indii se jí nelíbí, zatímco ješitný Charles se poflakuje se smažkami a s třicítkou turistů si ukousl zatraceně velké sousto. Celosvětová štvanice pokračuje, ale místy to vypadá, že by Sobhraj mohl snad vést pohodlný život žádané „celebrity“. Nakonec dobré. Uspokojivý dojezd. Pořád jde ale o odtažité figury tažené na šachovnici podle mechanické příručky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci přišli po neslaném a nemastném seriálu s podobně nedochuceným závěrem. Ve finále mi to už ale ani nevadilo, protože jsem během předchozích epizod otupěl dostatečně na to, abych to nějak vydržel, a teď jsem jen šťastný, že už je konec. Ale abych jen otráveně nekritizoval, musím přiznat, že závěrečné fotoalbum mě vcelku zaujalo. Proč ale ten Nepál, když ho odsoudili v Paříži, to jsem nepochopil. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

❝𝐈𝐭 𝐬𝐞𝐞𝐦𝐬 𝐈’𝐦 𝐧𝐨𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐨𝐧𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐰𝐡𝐨 𝐡𝐚𝐬𝐧’𝐭 𝐟𝐨𝐫𝐠𝐨𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮.❞ ()

v.pohode 

všechny recenze uživatele

Seroš výbornej! Malinko mi přijde roztahanej a navíc se od teď kdekoliv budu bát vypít i blbý kafe. Jinak mi připadá podoba Charlese v seriálu, jako kdyby tam hrál Roman Vojtek na brigádě. Ta podoba je neskutečná :-) ()

Reklama

Reklama