Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bangkok, rok 1975: Charles Sobhraj je zloděj a podvodník, který se vydává za obchodníka s drahokamy a láká mladé lidi ze Západu do svého bytu, kde je zdroguje a okrade, a mnozí z nich nepřežijí. Herman Knippenberg, mladý diplomat na nizozemském velvyslanectví v Bangkoku, začne vyšetřovat, kde se nachází pohřešovaný nizozemský pár, a tím se zaplete do Sobhrajovy spletité sítě zločinu. Herman je odhodlán zjednat spravedlnost obětem a jejich rodinám, ale Sobhraj a jeho komplicové nemají v úmyslu nechat se chytit a vydávají se na ničivou eskapádu po celém světě. (Viasat)

(více)

Recenze uživatele YumiOkami k tomuto seriálu (9)

Had (2021) 

tak to byla jizda! skvela atmosfeta 70. let, napinavy pribeh a krasne lokace. — epizody 2-5 dokonaly. — herci byli uzasni, hlavne 𝗷𝗲𝗻𝗻𝗮 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗺𝗮𝗻 a 𝘁𝗮𝗵𝗮𝗿 𝗿𝗮𝗵𝗶𝗺 (😭🤧💕). — skoda, ze jsme se nedozvedeli, jestli se sobhraj a knippenberg nakonec potkali osobne.. jenom si predstavte ty jejich pohledy! ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

pouceni z prvniho dilu - nikdy nikam nechodte s cizima lidma a hlidejte si vase piti. diky charlie! •{𝗷𝗼 𝗮 𝗸𝗿𝗮𝘁𝘀𝗶 𝗿𝗼𝗹𝗶 𝘀𝗶 𝘇𝗱𝗲 𝘇𝗮𝗵𝗿𝗮𝗹 𝗶 𝗱𝗮𝗺𝗼𝗻 𝗵𝗲𝗿𝗿𝗶𝗺𝗮𝗻 - 𝗺𝘂𝘇𝗲𝘁𝗲 𝗵𝗼 𝘇𝗻𝗮𝘁 𝘃 𝗿𝗼𝗹𝗶 𝗰𝗵𝗮𝗿𝗹𝗲𝘀𝗲 𝗺𝗮𝗻𝘀𝗼𝗻𝗮 𝘃 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝘂 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗵𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿; 𝗯𝘆𝗹𝗮 𝗷𝘀𝗲𝗺 𝗱𝗼𝘀𝘁 𝗽𝗿𝗲𝗸𝘃𝗮𝗽𝗲𝗻𝗮, 𝗸𝗱𝘆𝘇 𝘀𝗲 𝘁𝗮𝗺 𝗼𝗯𝗷𝗲𝘃𝗶𝗹, 𝗷𝗲 𝘁𝗼 𝗷𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘇 𝗺𝘆𝗰𝗵 𝗼𝗯𝗹𝗶𝗯𝗲𝗻𝘆𝗰𝗵 𝗵𝗲𝗿𝗰𝘂 + 𝗻𝗲𝗻𝗶 𝗻𝗶𝗸𝗱𝗲 𝗻𝗮𝗽𝘀𝗮𝗻𝘆}• || - “𝙰𝚛𝚎 𝚢𝚘𝚞 𝚐𝚘𝚒𝚗𝚐 𝚝𝚘 𝚑𝚞𝚛𝚝 𝚖𝚎?” - “𝙽𝚘. 𝙱𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚝𝚑𝚊𝚗 𝚝𝚑𝚊𝚝.” ☠️💊 ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

❝𝐌𝐚𝐫𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐞𝐫𝐫𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝, 𝐛𝐮𝐭 𝐌𝐨𝐧𝐢𝐪𝐮𝐞 𝐡𝐚𝐬 𝐭𝐨 𝐬𝐭𝐚𝐲 𝐜𝐚𝐥𝐦.❞ ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

brutalne napinavy dil. na konci jsem skoro ani nedychala. a pak kdyz se za nadine objevil charles.......wow. ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

charlie and the murder factory ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

charles je neskutecnej hajzl. ale musim uznat, ze je to dost dobrej manipulator... je mi lito ty holky na konci, jak si myslela, ze si ho vezme :DD a chudak knippenberg :( ()

Epizoda 6 (2021) (E06) 

trosku nudnejsi flashbacky, ale aspon se zas nekam knippenberg a jeho parta dostali :D ()

Epizoda 7 (2021) (E07) 

❝𝐈’𝐦 𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫 𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭.❞ ()

Epizoda 8 (2021) (E08) 

❝𝐈𝐭 𝐬𝐞𝐞𝐦𝐬 𝐈’𝐦 𝐧𝐨𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐨𝐧𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐰𝐡𝐨 𝐡𝐚𝐬𝐧’𝐭 𝐟𝐨𝐫𝐠𝐨𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮.❞ ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama