Reklama

Reklama

Adventures of Superman

(seriál)
USA, (1952–1958), 45 h 3 min (Minutáž: 25–26 min)

Předloha:

Jerry Siegel (komiks), Joe Shuster (komiks)

Hrají:

George Reeves, John Hamilton, Jack Larson, Phyllis Coates, Robert Shayne, Noel Neill, Jean Willes, Rolfe Sedan, Richard Reeves, George Barrows, Chuck Connors (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(104)

Obsahy(1)

"Rychlejší, než vystřelená kulka! Silnější než rozjetá lokomotiva! Schopný přeskočit vysokou budovu jedním skokem! Podívejte na oblohu! Je to pták? Je to letadlo? Je to Superman!" V USA jeden z vůbec nejpopulárnější seriálů pro tehdy ještě mladé médium televize, se dočkal mezi lety 1952-1958 šesti sérií a sledovaly jej miliony převážně mladých diváků. Seriál ukončilo náhlé a tragické úmrtí představitele hlavní role George Reevese. (Caszidy)

(více)

Recenze (2)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodnocení zatím po 1. sérii. Za poslední rok jsem viděl tolik superhrdinských akčňáků nabitých zběsilou akcí, destrukcí, 3D efekty a velkou dávkou emocí, že tenhle seriál je hodně příjemnej relax. Jistě, že je tu všechno děsně naivní, ale některé epizody mají hodně dobrou pulp atmosféru (jiné jsou bohužel oproti tomu hloupé a zbytečné). George Reeves je dobrej Superman. Zatím nejlepší epizody: The Deserted Village, Mystery in Vax, The Riddle of the Chinese Jade, Czar of the Underworld. Víc napíšu, až to zkouknu celý. ()

Reklama

Reklama