Reklama

Reklama

Recenze (21)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Možná že kdybych neměl nostalgickou a srdečnou vzpomínku na původní seriál z dětství, tak bych dal i lepší hodnocení, ale bohužel ten vztah a vzpomínku mám na původní verzi v černobílé podobě a toto už na mě nepůsobilo, není nad originál, včetně jeho úvodní uhrančivé znělky. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Oproti starému seriálu má tenhle samozřejmě lepší triky, ale jinak jsou si v podstatě rovni. Novější "drahý zesnulý" IMHO oplývá mnohem více tajemnem a záhadami, má zajímavou kameru a slušivý soundtrack. No a navíc je Emilia Fox v roli Jeannie prostě zlatíčko. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol spoločnosťou ITC Entertainment vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk" (Randall and Hopkirk - Deceased). Premiéru mal na obrazovkách britskej televíznej siete ITV (Channel 3). Bolo natočených dvadsať šesť častí. Stala sa z toho skoro až kultová klasika. V roku 2000 niekoho ambiciózneho napadlo, že natočí remake tohto seriálu. Bolo vyprodukovaných trinásť častí. Oproti pôvodnému titulu je to technicky na vyššej trikovej úrovni. A tým končia veškeré pozitíva, ktoré môžem o novej, zmodernizovanej verzii napísať. Inak je to absolútny prepadák, ktorý so svojim predchodcom môže len veľmi ťažko súperiť. Je to nudné, je to bez humoru, nadhľadu. Má to veľmi biednu atmosféru a úplne žiadnu charizmu. Absolútne zbytočná záležitosť. * ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČT 1 = 4.11.2002 - Hopkirka dabuje OLDŘICH VÍZNER. --- ODPAD ODPADOV, Hovadina, MEGAODPAD. Jediné čo by ma zaujímalo, sú ratingy ktoré nepochybne na ČT "lámali" sledovanosť. (8.9.2006) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

To už je jen slaboučký odvárek. Prvotina z roku 1969 je klasika - vlastně by se dalo říci, že kult. Z tohodle nic pořádného nekouká. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

No přiznám se, že původní seriál jsem (zatím) neviděl a možná proto mi to nepřišlo až tak zlý oproti tomu co jsme slyšel. Obsazení na tom má asi největší podíl a to od T. Bakera v jedné z hlavních rolí přes Tennanta, Pegga, Gatisse, Pembertona, Laurieho...a v podstatě celé to očávání, kdo že bude v další epizodě. Bavil jsem se. Nejlepší epizody: 1x04 - Paranoia, 2x07 - Two Can Play at That Game ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Skvělý mystický seriál, který se mi kupodivu líbil více, než původní zpracování - asi díky sympatickým postavám. ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Tak tohle prostě dělá ostudu jménu R&H, které je holt původní, ČB verzí nastaveno vysoko....nevím, co to je za pominutí mysli dělat remaky takových kusů.... ()

nessbeal

všechny recenze uživatele

Randall a Hopkirk jsou detektivní parťáci, s malou anomálií - jeden z nich je duch! Remake slavného anglického seriálu Randall a Hopkirk. ()

Mercilonka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se absolutně nepovedlo! Až by jim mělo být hanba, že nesou stejný název jako jejich předloha z roku 1969. ()

ohneta 

všechny recenze uživatele

Starší bratříček z roku 1969, byl super, pamatoval jsem si ho matně jako kluk, naštěstí začal vycházet na dvd za 49-Kč :). Novější seriál se mi taky líbí, sice některé díly jsou slabší, ale jiné zase perlí. Takže zlatý průměr. Já se příjemně bavil. Doporčuji shlédnout staré i nové, prostě oddychovka. ()

Icewalker 

všechny recenze uživatele

Byť byly některé vtipy leckdy za hranicí vkusu, nicméně na oddechovou komedii byly jednotlivé příběhy poutavě napsané, a a ztvárnění hlavních i vedlejších postav bylo parádní, dokonce i český dabing se povedl. Navíc, Randall a Hopkirk fungují jako zajímavá přehlídka britských seriálových herců v epizodních rolích. ()

Související novinky

Beantrip 2

Beantrip 2

29.04.2006

Jak už sám titulek napovídá, pan Bean se vrací. A opět ve filmovém zpracování příhod a nehod nedorostlého dítěte pana Beana (Největší filmová katastrofa vydělala celých 240 milionů dolarů). Tentokrát… (více)

Reklama

Reklama