Reklama

Reklama

Castle Freak

Trailer

Obsahy(1)

Poté, co je trvale oslepena v tragické autonehodě, Rebecca (Clair Catherine) obdrží některé bizarní zprávy – její dlouholetá ztracená matka nedávno zemřela, opustila její rodinný hrad ve venkovské Albánii. A tak cestuje za majetkem se skupinou přátel. Rebecca doufá, že to bude příležitost, aby se znovu propojila s minulostí, o které nikdy nevěděla. Když se začnou objevovat tajemné události a její přátelé začínají umírat, Rebecca musí rozluštit tajemství historie její rodiny, než bude příliš pozdě. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nodoprdele. Devadesátkovej originál od Stuarta Gordona si nepamatuju úplně živě, ale dal jsem mu čtyři hvězdy, takže mě kdysi patrně docela potěšil. No, Tate Steinsiek udělal pravej opak. Marně uvažuju, kdy jsem naposled viděl něco tak příšerně zrežírovanýho. Pochválit jde možná vzhled ústředního monstra a lokace starého albánského hradu, všechno ostatní je žumpa. Od postav, při jejichž představení na jakési underground párty jsem byl dočista vykolejenej, jestli tvůrci ty jejich imbecilní žvásty myslí vážně, přes naprosto přeplácanej scénář (autor se utrhl ze řetězu a narval tam doslovný napojení na Lovecrafta, což pak někdy zhruba v polovině zbytečně dlouhé stopáže vysvětluje nejotravnější postava filmu vůbec - a nedá se to poslouchat), až po interiérový scény, které bez výjimky všechny vypadají jak z nějakého laciného porna (výpravou, svícením, kamerou). Erotiky je tu mimochodem přehršel, což snad ukazuje směr, kam se všechny zainteresované osoby budou profesně v budoucnu ubírat. Protože klasickej film od nich fakt už doufám nikdy neuvidím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Slepá dívka s přítelem přijíždí do Albánie převzít dědictví v podobě hradu a musí čelit temné rodinné minulosti. Původní devadesátkovou verzi si nepamatuji, ale podle hodnocení na mě dojem neudělala a ani v tomto případě to na žádnou extra podívanou nevypadalo. Ale dalo se na to koukat. Sem tam se ukázala celkem vyvedená potvora, pro milovníky gore se objevilo pár chuťovek, došlo na nějaký sex, který chcete vidět i na ten, který vidět nechcete a relativně snesitelní byli i herci. Nicméně občas se to strašně táhlo a chyběla atmosféra i napětí. V poslední třetině do toho ale Steinsiek pořádně šlápl a naservíroval Lovecrafta takového, jaký má být, takže mysteriózního a brutálního. Zkrátit to alespoň o čtvrt hodinky a mohla z toho být absolutní pecka. I tak ale u mě převládá spokojenost. 70% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na originál si príliš nespomínam (podľa vlastného komentu ma celkom bavil) no vznik tohto remaeku, v takomto prevedení, v takejto kvalite, s takýmto hereckým obsadením, má asi také opodstatnenie a zmysel, ako domáhať sa chemoterapie počas korona karantény. Totálna, lacná pičovina, ktorá zaujme akurát maskami a gore zábermi, pričom tá stopáž, je tiež celkom slušná vražda, keďže príbeh je asi tak zaujímavý, ako tendenčné články “Denníka N” od Tódovej. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se vyloženě na krásnou Emily, která je tu nakonec spíše jen do počtu, ale cecky přece jenom ukáže a dojde i na solidní sex scénu, která končí hezky nechutně. Na kontě má zatím tři Horory, kdy tenhle je nejslabší či nejméně zajímavý, ale co se týče nahoty, tak tady se stihla předvést nejvíce. Každopádně, při sledování jsem se ale celkem dost nudil (stopáž je přepálená), ač prostředí hradu vypadalo pěkně, ale měl jsem pocit, jako bych sledoval romantický - fantasy film na Prima Love. Gore nějaké je (Top scéna - zabití "doktora"), ale nic víc zapamatovatelného tu není. Finále čistá fantas magořina. (59. hodnocení) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Najmä ku koncu je Castle Freak slušná úchyláčtina. Dokonca o Cthulhu chápadlo lepšia, než originál z roku 1995. Čo ale nie je nič ťažké, lebo hoci bol originál celkom fajn, o žiadny zázrak sa nejednalo. Poteší sympatický kasting, atmosféra, niektoré scény, štipka erotiky, neštipka výdatného gore, nechutné masky a pekný hrad. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama