Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduše dost infantilní film typu Disney Channel, který ale ubral veškerý humor a v naprosté většině sází na roztomilost dětí a výplňovou vatu v podobě nezajímavých (až na výjimky) tanečků. Herecké výkony nestojí za zmínku, připomínalo to vesnický film, kdy se starosta rozhodl obsadit všechny vidláky do vedlejších rolí a ve výsledku tady kromě pěkné hlavní herečky není co vidět. Ale snaha pro desetileté je to dobrá a nejspíš i zabaví. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší tuctový film z dielne Netlfixu, kde po desiatich minútach viete všetko. Strašne vypočítateľný film na úrovni klišovitých Disney snímok. S. Carson stále má famóznu postavu, ale z hereckej stránky je to podpriemer. P.S.: „Čo tu hľadáš?“ „Musela sa vrátiť, pretože som chorý.“ „Pre Boha, nevedel som, že si chorý!“ „Doteraz ani ja nie...“ Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivcem romantických komedií, ale když je k tomu přidán taneční prvek, tak mi tento žánr vyloženě nevadí a dokážu si ho i užít. Feel the Beat je právě tou příjemnější verzí, která je místy vtipná a nijak protivná. Velký plusem je hlavně nádherná Sofia Carson (musím uznat, že Netflix má dobrou ruku na mladé herečky). Kdyby si tvůrci odpustili tisíckrát použité téma - teď je zradím a odejdu, abych si to v další minutě rozmyslela a vrátila se - tak bych byl ještě spojenější. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká klasická Disneyovka, aj keď to je na Netflixe. A to je hlavný problém tejto streamovacej platformy. Je tu najviac filmov a seriálov, no veľa z nich je pochybnej kvality. Toto je ukážkový príklad - mdlé, trápne romantické, patetické a sladké, že by sa zalepila huba aj včele medonosnej. Na hranici odpadu. 40/100 ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl pár tanečních filmů, bylo to v jiné době a člověk se na to jinak díval. Tento film není nic nového, naprosto předvídatelná linka, ale přece je tu něco nového. Je to o malých dětech a to dává této záležitosti jiný ráz. I když film cílí na jinou věkovou kategorii, tak neurazí, dá se párkrát u něj zasmát, a když nechcete každý den drtit mexické kartely, dá se i takto vypláchnout hlava. ()

Reklama

Reklama