Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Recenze (45)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To jsem netušil, že Netflix kopíruje už i produkci Disney Channel. Blbý až na půdu. Film ideální pro náctiletý, ale spíš pro ty náctileté z první poloviny desetiletky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Som márne dúfal v nejaké príjemnú tanečnú oddychovu, strašne vyumelkované, schémou otravno ošuntelé a herečka v hlavnej úlohe dosť otrávy. /35%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká klasická Disneyovka, aj keď to je na Netflixe. A to je hlavný problém tejto streamovacej platformy. Je tu najviac filmov a seriálov, no veľa z nich je pochybnej kvality. Toto je ukážkový príklad - mdlé, trápne romantické, patetické a sladké, že by sa zalepila huba aj včele medonosnej. Na hranici odpadu. 40/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Feel The Beat" je filmom, ktorý ste videli skôr, než si ho pozriete. Od začiatku do konca je to ťažko predvídateľné a viete odhadnúť úplne všetko čo sa stane. Je to v podstate viac Hallmark filmom, než Netflix filmom, ale to tu nebudem teraz rozoberať. V momente ako viete, že vezme April partiu absolútne nepripravených tanečníc na súťaž viete presne čo sa bude diať. Na prvý pokus absolútne zlyhajú, no nejakým šťastím ostanú v súťaži. A začnú makať, začnú sa spoznávať, vybuduje sa medzi nimi väčšia dávka dôvery, April nebude postupne taká sebecká a zrazu sa im začne dariť a budú úspešní a vyhrávať, no tesne pred finišom dostane April vytúženú ponuku ... a nebudem ďalej hovoriť, lebo z toho krátkeho popisu viete presne čo bude pokračovať. Videli sme to miliónkrát a dokopy v rámci príbehu to moc noviniek neponúka. No na druhú stranu to je treba vedieť aspoň nejako dobre zaobaliť. A film si našiel niekoľko dobrých nápadov. Napriek tomu, že April je viac-menej klišé postava, tak sa mi páči, ako sa postupne bude vyvíjať, ako začne viac chápať svoju novú rolu učiteľky a ako to začne postupne jedno za druhým fungovať. Je super vidieť, že decká môžu byť rôzne a dokážu v sebe nájsť skryté talenty, ktoré sa budú dať použiť. A musím povedať, že mi je veľmi vtipné, keď April doslova v depke má túžbu vyžierať blok syra. To som asi nikdy nevidel. Myslím si, že srdce to má na správnom mieste, vtipné momentky väčšinou fungujú a film má celkovo príjemnú atmosféru. Mimochodom je treba uznať, že choreografie sú veľmi dobre spracované a dobre sa na jednotlivé tance pozerá. Môj najobľúbenejší je asi práve vystúpenie pred finále. Má to v sebe aj veľmi pekný odkaz. Možno aj preto ma štvalo, že sme museli ísť zase cestou klišé k nasledovnej scénke, pričom sme si ju v tomto prípade skutočne mohli odpustiť. Nielenže vieme čo sa stane, ale absolútne to nekorešponduje s tým, čo sa April za posledné týždne naučila. A je to maximálne nasilu. Ale film ma neurazil a celkom som si ho užil. Takže mu dám svoje najnižšie pozitívne hodnotenie. Napriek všetkým mínusom som rád, že som ho videl aspoň raz. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cíťte radšej ten rytmus, len nie nášho Rytmusa. To by som odkázal vekovej skupine 11-16 rokov, ktorej je tento film určený. Je hlúpy, trápny, miestami asi z pokrčeného scenára, ale furt lepšie než nadávky nášho odpadového "umelca". Takže na jednu hviezdu to stačí, aj to len za Sofiu Carson, ktorá vyzerá o 10 rokov mladšie, ale toho teplého černocha si mohli odpustiť, veď to musí už aj gayom vadiť, že ich vo filmoch furt stvárňujú nejaké pomachlené zženštilé kreatúry, pritom väčšinu žijúcich homosexuálov si v dave ani nevšimnete, pretože vyzerajú normálne ako my zdraví jedinci. Len mediálna tlačenka z nich všetkých robí transrodové monštrá. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná, dojímavě bolestná dramedie s velmi energickým ansámblem a sladkým příběhem. Film pro celou rodinu (zvláště s malými holčičkami) , který většinou nikoho neuráží. Romance není moc dobře rozvinutá. Nejsem cílová skupina tohoto filmu, ale i cílovka by si zasloužila něco lepšího.,. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduše dost infantilní film typu Disney Channel, který ale ubral veškerý humor a v naprosté většině sází na roztomilost dětí a výplňovou vatu v podobě nezajímavých (až na výjimky) tanečků. Herecké výkony nestojí za zmínku, připomínalo to vesnický film, kdy se starosta rozhodl obsadit všechny vidláky do vedlejších rolí a ve výsledku tady kromě pěkné hlavní herečky není co vidět. Ale snaha pro desetileté je to dobrá a nejspíš i zabaví. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po shlédnutí 365 dní by libovolný film působil jako balzám na duši a Feel The Beat to dokázal na výbornou.Je to sice plné všech klišé,které se kdy použily v tanečních filmech (namyšlená pipna,která neuspěje,po návratu domů se chvíli chová jako debil,následně si vše uvědomí,všechno začne zázračně fungovat,aby se nakonec zase zachovala jako debil a uvědomila si vše ještě jednou),ale díky tomu,že si FTB na nic nehraje a celkem otevřeně se všemi těmito věcmi pracuje je ve finále příjemnou a místy i dost vtipnou oddechovou jednohubkou...60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie! Takto som sa už dlho nenasmial na nejakej americkej komédii :D Aj keď scenár bola klasická schéma, o ktorej snáď nikto nepochyboval, ale komediálna stránka toho celého bola fakt vydarená - hlavne všetky tie tréningy a tanečné vystúpenia, ale aj tie konverzačné vsuvky. Postava egoistickej mrchy slečny April bola skvelá, a očarujúca Sofia Carson ma neuveriteľne bavila. Inak to pôsobilo fakt ako vystrihnuté z nejakej Disneyovky, akurát tam by sa asi držali morálne viac pri zemi a niektoré scény by museli ísť zrejme bokom. Za mňa bez váhania 4* (jedna hviezda dole len za tie schematické klišé). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě zjednodušeně řečeno Lets Dance akorát s malýma děckama s kterýma tančí ´´sboristka,, . Těchhle filmů už poslední dobou moc nevzniká tak, že v tomhle to má výhodu zde mě hodně i potěšilo, že tančí hluchá dívka a i ten příběh té černošky co si na tančení musela půjčit je pěkný. Choreografie stojí za hovno (čestná výjimka ten tanec co tančily před finále s tou rodinou) jakýkoliv Lets Dance to strčí do kapes jak nic (dokonce i tance ve všech třech Descendants jsou lepší si myslím) a výrazně ocenit kromě Sofie není koho jelikož nejsem pedouš. Mínusy za toho malého kluka , který by se takovým způsobem nenaučil tančit ani omylem to nemluvím o hvězdě a podobných výkonech co tam předvádí a největší mínus získává homosexuální (teplý podle chování soudě) transsexuální (chlap co se přesléká za ženskou) černoch v sukni s namalovanými očima v podpatcích (úchyl asi) ? to už je na mě hodně velký úlet. Je pěkné, že chtějí obsazovat i různé menšiny, ale rvat to násilím do filmu na , který se můžou dívat i děti mě nepřijde dobrý nápad. 60 procent. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivcem romantických komedií, ale když je k tomu přidán taneční prvek, tak mi tento žánr vyloženě nevadí a dokážu si ho i užít. Feel the Beat je právě tou příjemnější verzí, která je místy vtipná a nijak protivná. Velký plusem je hlavně nádherná Sofia Carson (musím uznat, že Netflix má dobrou ruku na mladé herečky). Kdyby si tvůrci odpustili tisíckrát použité téma - teď je zradím a odejdu, abych si to v další minutě rozmyslela a vrátila se - tak bych byl ještě spojenější. ()

Reklama

Reklama