Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vlak se řítí temnou nocí. Ačkoli signály jasně říkají, že trať před ním je prázdná, strojvůdce jasně vidí světla vlaku, který se žene proti němu. Na poslední chvíli se rozhodne vlak zastavit, jenže v té rychlosti vykolejí. Zatímco strojvedoucí nehodu přežije, mezi cestujícími už takové štěstí všichni nemají. Po vlaku, který jel proti nim, však není ani památka. Všichni se strojvedoucího viní z nehody, on a jeho blízcí se jej rozhodnou očistit tím, že přijdou na kloub tajuplnému přízračnému vlaku, který se občas na kolejích objeví, způsobí nehodu a zase záhadně zmizí... (Oktavianus)

(více)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

U schánění málo známých hororů z 30 let jsem čirou náhodou sáhnul i po tomhle. Sice je to maximálně neznámý(imdb 57 hodnocení) ale o to větší to bylo pro mě překvapení. Film sice trvá než se trochu rozjede, ale příjezdy vlaku byly parádní, ona celá ta atmosféra byla sympatická. Jen škoda že tohle bylo zastíněno několika lepšíma filmama které se odehrávaly ve vlaku, ale nemůžu nedoporučit. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nejvyšší formou života ve vesmíru je člověk. A naopak nejnižší formou je člověk, který si hraje s vláčky. Tvůrci neprávem opominuté mysteriózní detektivky si s vláčky hráli hodně - všechny záběry na lokomotivy a vlaky (snad kromě těch v depu) jsou tak očividné modely, že se to autoři ani nesnažili skrývat. Mě nikdy mašinky, autodráhy a podobné voloviny nebavily, místo ovladače v pravačce mnohem radši svírám vy-víte-co, ale pátrání po přízračném vlaku a gangu zločinců na dráze mě bavilo. A když se k tomu přidá sympatická délka, snadno odpustím některé naivity, zbytečné kecací pasáže a infantilní rozuzlení. ()

Reklama

Reklama