Reklama

Reklama

Bulbbul

  • Indie Bulbbul
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Z dětské nevěsty vyroste záhadná paní domu, kterou trápí bolestné vzpomínky. V její vesnici navíc dochází k nadpřirozeným vraždám. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indický snímek „Bulbbul“ je produktem Netflixu, a tak jsem trochu doufal, že přece jen bude malinko jiný než klasická bollywoodská produkce. A ano, trochu jiný je, nejsou zde žádné zpěvy a tance, dokonce i stopáž je úměrná. Ale přece jen je to pořád docela vyměklý horor. Ale musí se nechat, že jsou zde scény, které v sobě potenciál mají. Jen by to chtělo někoho, kdo se jich nebude být při natáčení. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Můj první indický horor. Vyděsilo mě nízké hodnocení, ale zdá se, že romantické dobové hororové pohádkové tajemství netáhne. Tripty byla vynikající s kouzelným úsměvem. I ostatní postavy s jejich obloukem vlastností od něžných , milujících po ty tajemné a záhadné. Pro Anvitu Dutt to byl režijní debut a filmovými řemesly povedený. Příběh je velmi jednoduchý a je natočen v temném stylu. Téma dětských sňatků je netradiční. Je to Bengálská tradice z 19.století. Film klidně vyzkoušejte, ale nečekejte od něho příliš. ()

Reklama

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

O Bollywoodu už člověk musí něco vědět, aby pochopil, že horor v Indii (většinou) neznamená totéž co horor v Čechách. Za horor lze chápat i násilí páchané na ženách jako takové, nikoli pouze formální stránku tvořenou z lekaček, napínáků, plížení s nožem nebo řezání končetin v opuštěné stodole. Hlavní hrdinka je velmi sympatická, technicky zvládla perfektně rozdělit postavu do mladé oběti i do zralé sebejisté ženy. Ostatní výkony jsou také dobře podané, obzvlášť netradičně mnohostranný charakter podvratné švagrové nebo privilegovaného mladíka. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že keby som miesto dnešného hororu išiel spať, tak by som reálne o nič neprišiel. "Bulbbul" je totiž od začiatku do konca len neskutočná nuda. Vo filme som nenašiel jediný moment, kde by som sa niečoho zľakol, alebo cítil akékoľvek napätie. Pretože je to film, kde sa dokopy skoro za celú dobu nič nestane. Vizuálne to dokopy tiež nič moc neponúka. Neviem prečo je po jednom momente stále už len červené nebo a krvavý spln. Neviem čo to malo priniesť. Celý film je viac temná fantasy než skutočný horor. A viac sa sústredí na dramatické elementy. Ale ani tie nie sú veľmi zaujímavé. Popravde nič na tomto filme nebolo vysoko zaujímavé. Vyzerá to nudne, postavy sú nudné, príbeh je nudný, atmosféra je nulová. Dokopy jediné čo vyniká je trošku indickej kultúry a hudba. Inak je to čistá prázdnota. A najhoršie je, že ani neviem čo viac o filme povedať. Dokopy som zhrnul takou rýchlosťou, až je mi to trápne. Ale pravda je taká, že neviem čo mám o tom filme ešte povedať. Lebo sa celú dobu skoro vôbec nič nedeje.Hodnotenie: D- ()

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázně nudná, trapná, pohádková, fantasy chujovina. Za Horor to můžou považovat leda tak křováci, někde támhle v indickém prdelákově. A to jak si tam frajer začne povídat s malou holčičkou, coby s jeho budoucí ženou, no bleju. Za mě sračka a naprostá ztráta času. (1. hodnocení, 1. komentář) ()

Reklama

Reklama