Reklama

Reklama

Recenze (8)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Příjemný train heist noir odehrávající se z velké části někde na silnici, je svižný, nenudí a překvapí docela originálními nápady, i když neoslní nějakým strhujícím napětím nebo dějovými zvraty. Hezká jednohubka pro všechny, co si někdy přáli mít na autě zlaté nárazníky :-) ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Nulova expozice a jde se rovnou na vec! Vyborne odsipajici macho jizda, jez je ale az prilis stroha (v tomhle ohledu povazuju za zdarilejsi a vyvazenejsi o dve dekady mladsi australske MONEY MOVERS). Mimochodem, dest nevypadal nikdy predtim ani pote tak krasne jako tady. Na druhou stranu, zaver nic moc. ()

El Indio 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový silniční thriller o pětici chlápků, co přepadnou vlak a uloupené zlato se pak snaží provézt navzdory různým policejním pastím až k hranicím. Co se mi tu obzvlášť líbilo je, že zlato tu váží skutečně jako zlato a chlapi musí používat různé jeřáby a podobné vychytávky, aby bedny, ve kterých je uloženo dokázali přesouvat. V souvislosti s tím jsem si vzpomněl na jednu akční hovadinu jménem Tři králové, kde si tlustej negr a jeho dva kámoší naplní takový ty cestovní tašky zlatýma cihlama až po okraj, no a pak si to prostě jenom hodí přes rameno a jdou. Prostě kvalitka. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pekne nasnimanej pozdni "road" noir s rozumnym tempem a stopazi. Mimoradne vtipnej zaver. P.S.: ...po dlouhe dobe jsem zase videl (serialovou specialistku) Jeanne Cooper. 4- ()

Reklama

Reklama