Reklama

Reklama

Nepokojní duchové

(TV film)
  • Kanada Restless Spirits (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vdova Charlotta Penhollová odváží své dvě děti osmiletého Simona a dvanáctiletou Kate - k babičce na venkov a sama odjíždí za přítelem. Otec dětí, letec, zahynul při zkušebním letu a malý Simon od té doby nemluví a Kate je v permanentní opozici. U babičky se děti náhodou seznámí s duchy z jezera jsou to dva bývalí elitní letci, kteří se v roce 1927 do jezera zřítili se svým dvouplošníkem. Od té doby se vždy při mlze zjevují. Děti se s nimi spřátelí a pomohou jim postupně dát letoun zase dohromady. Nakonec mohou letci odletět, čímž končí jejich strašení, Simon pomalu začíná mluvit, a také Kate se dostane ze svého stresu, který byl způsoben tím, že se v dětství se svým otcem odmítla rozloučit před jeho posledním letem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

bogomira 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to na Hallmarku a varuju všechny předem: nějakej zřejmě inteligent přeložil jména z angličtiny do češtiny. Takže se po Newfoundlandu prohání Káťa Brkoslavová a penzion maj Houkalovi. Narazíte i na Šárku, Romču a Viléma :) ()

Astrebleue 

všechny recenze uživatele

Takovou slabost pro to mám.Kdyby tam ale nebyly ty děti, bylo by to pěkný scifi drama.Hm a ještě to obsadit hezkými herci, no a byl by to sen mýho dospívání:) ()

IrisArion 

všechny recenze uživatele

Čtyři ze sentimentu a taky proto, že je to jediný film, na který jsem za těch deset let, co jsem to viděla, nezapomněla... ()

Reklama

Reklama