Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva dny před svou svatbou dostane Travis (George Newborn) strach. K tomu, aby zapomněl na svou nevěstu stačí poměrně málo -- rychlé auto a (pokud možno ještě rychlejší) žena. (MGM)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vyváží několik pěkných vtipů a scén hromadu mizerného trapného balastu? Komedii drží nad vodou alespoň v mých očích neobyčejně přitažlivý 24letý George Newbern (hlavní hrdina Trevis) s parádní postavou v sexy ohozu. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Dost nepovedená romantická komedie 80.let, mladík si den před svatbou jede do města koupit nové auto, tam prožije bláznivé dobrodružství a dokonce se i zamiluje. Ten film nemusel být špatný, ale nějak se to zvrhlo a je z toho docela velká pitomost. Je vněm hromada filmařských chyb, např. v jedné scéně v autobusu zapomněli nahradit zelené pozadí za daný obraz a klidně tam nechali celé přední sklo zelenomodré, atd... no je to slabota. (na VHS jako Hra pro dva) ()

John80 

všechny recenze uživatele

Komédia o typkovi, ktorý pred svadbou sa rozhodne ,že si kúpi nové auto a medzitým sa zaľúbi aj do jeho predajkyne a nevie sa rozhodnúť medzi ňou a nastávajúcou ženou 2* ()

Reklama

Reklama