Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Kdysi se jmenoval Alex Murphy a sloužil jako odhodlaný policista v ulicích Detroitu. Po své smrti během střetnutí s nebezpečnou bandou zločinců se vrátil v kovovém těle RoboCopa, technického zázraku vytvořeného společností OCP. Dál sloužil u policie a bojoval proti zločinu v ulicích města. Jenže od té doby uplynulo deset let a Alex už je poněkud opotřebovaný, otlučený a místy dokonce snad i rezavějící. Jako by už to samo o sobě nebylo poněkud nepříjemné, objeví se ve městě nový kyborg, který se začíná velmi razantně plést policii do řemesla, což se vůbec nelíbí novému policejnímu náčelníkovi Johnu Cablovi, na kterého naléhá vedení OCP, aby situaci rychle vyřešil. Jedním z vedoucích manažerů OCP je také Cablova bývalá manželka Sara, která se rozhodla využít nepříznivé finanční situace OCP a zmocnit se vedoucí funkce ve společnosti a navíc se na svou stranu pokouší získat ambiciózního Alexova syna Jamese Murphyho. Situace se komplikuje, Cable odhalí nejen tajné spojení mezi Sarou a novým kyborgem, ale také pozadí složitého spiknutí a jako nepohodlný se ocitá v nebezpečí. Jeho jedinou nadějí se stává zastaralý Robocop, Sára je však stále o krok před ním a přeprogramovala Alexe tak, aby se postavil proti Cablovi. Zdá se, že její plán nemůže už nic ohrozit ani překazit. Může na tom něco změnit fakt, že Alex Murphy byl kdysi dávno Cablovým parťákem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak nejak nechapu proc tuhle zbytecnost nekdo natocil. Uz puvodni Robocop a jeho pokracovani nebyla kdovijaka pecka, ale tohle jen vyuziva popularity Robocopa a na neco jako scenar kasle. ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Hm. Vidíte tu stopáž ? N@va nám to naštastie rozdelila na krásne štyri pondelky. Hm. Málokedy hodnotím niečo čo som nedopozeral, ale vzhľadom na to, že som vydržal asi prvých 20 minút s úžasných troch častí si oficiálne udeľujem neoficiálnu výnimku. Hm. ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Ok mám rád prvé dve filmové časti a trojku považujem za prepadák, ale tento TV Robocop samozrejme bez skvelého Petra Wellera je nepodarok najhrubšieho zrna. Totálne pritiahnuté a nudné. Komu sa chce sledovať tri filmové časti ako Robocop 001 bojuje s Robocopom 002 v totálne nenápadnej réžii (vystrelený projektil odkloní oproti letiaci projektil pričom je vidno priehlbiny ktoré sa po zrážke vytvoria na plochách projektilov v 30 sek. spomalenej sekvencii) bolo poriadnym klincom do rakvy. V tretej časti sa dokonca Robocop rozplakal, lebo sa stretol so svojim synom krorý predchádzajúce 2 časti čumel iba do monitora. A celé 4 časti sa choval ako vo filmovej 3ke. Ako malátny neschopný šrot. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

..pamatuji se na tento mě tehdy fascinující seriál, od té doby jsem neměl a snad ani nepotřeboval vidět znova, takže nebudu rozhodně příliš objektivní..... z mého pohledu to stálo aspoň za ty tři hvězdičky a to je i za slušnost a nepřemrštěnost seriálu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tento kanadský seriál o Robocopovi se opravdu nepovedl. Kdysi v mládí jsem ho z nostalgie sledoval. Původní filmy byly skvělé, ale tohle opravdu nešlo. Byla to nuda a akce hrozná. Příběh debilní. Odpad nedám, ale přesto je to zbytečný. Hodnotím 13% = * ()

Legas odpad!

všechny recenze uživatele

Uvidíte 10 minut a dostanete chuť rozbít televizi - obzvlášť, když máte v oblibě původního Robocopa. Záporák Bone Machine je k smíchu (a nejen on) a scénář je špatně napsaná noční můra nějakého magora. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete příšerný první díl (Temná spravedlnost – 20 %), čeká vás poměrně solidní čtyřdílný televizní akční sci-fi velkofilm, který do neurážejícího průměru vytahují hlavně celkem povedené prostřední dva segmenty (Zhroucení systému, Zmrtvýchvstání – 60 %). Bohužel díl poslední (Trosky a plameny) opětovně už za moc nestál (40 %). ___ Sem tam dobrá akce, triky nejsou úplně nejhorší a dokonce i hudební doprovod (především main theme) za něco stojí – v celku se jedná o docela rozkošné velebéčko. 50 % ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím,že se jedné o jakousi trilogii. Já viděl díly dva a bylo to peklo. Záporák Bone Crusher je ještě trapnější než kdejaká příšera ze Strážců vesmíru a maska Robocopa je neuvěřitelně laciná. Třetí díl už asi nikdy nezkouknu,protože to bych už nemusel přežít. PS:Ve druhém dílu mě naprosto dorazila ta neviditelná ženská se světelným mečem. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad nemůže být ani pravda. Vždy když někdo vymyslí skvělý film.......tak 95 % z nich je z 80.-tých let..... Tak to musí následně někdo tak nehorázně dokurvit.....Stějně jako u Terminátora. Bože to je ubohost. Jednu hvězdu dám za chudáka Robocopa. Jeho sláva bohužel zašla tam kde vznikla. A to je veliká škoda. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nejlépe uděláte, když přeskočíte celý film a pustíte si až závěrečné titulky. To se pak dozvíte něco o sledování televize... ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Temně a spravedlivě jsem to po deseti minutách típnul, vyndal z dvd a hodil do kouta k ostatním nedokoukaným shitům. Hloupé dialogy, nesmyslná akční stránka, dřevěný Robocop a nulová hudba.....prostě hrůza za 76 kč....teda vlastně abych nekecal, koupil jsem to na blešáku v Praze za 40 korun ( originál ), ale i tak jich lituji, mohl jsem si za to dát třeba výbornou Maxi klobásu, kterou tam prodávají. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som veľkým fanúšikom ROBOCOPA a to nie len Verhoevenovho nedostižného originálu, ale aj pokračovania a animovaného seriálu z rokov 80. Podobne mám rád aj trojku, seriál z roku 1994 a uznávam aj remake z roku 2014. Tzn. že vlastne Robocopa žeriem. Tento seriál je síce béčko jak bič, televízne vyzerajúci a herec v úlohe Alexa Murphyho je najnesympatickejším zo všetkých, ktorý túto postavu stvárnili, ale má to svižné akčné scény, občas je to tak zlé, až je to dobré a mňa ako fanúšika, to rozhodne neurazilo. A to je z môjho pohľadu, myslím si to najpodstatnejšie. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když se rozjela ta mexická hudba do těch "akčních" scén, tak jem si rval vlasy!! Naprosto nechutné zprznění Verhovenova Robocopa!!! ()

Reklama

Reklama