Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V sídlištní večerce dojde k ozbrojené loupeži, během níž je zastřelen její vietnamský majitel. Martin, který vede vyšetřování, jde po stopě možného vyřizování účtů ve vietnamské komunitě. Vražedná zbraň patřila sekuriťákovi, kterého nedávno přepadli a služební pistoli mu ukradli. Magda požádá o spolupráci kolegu, který případ napadeného sekuriťáka vyšetřuje. Od něj se dozví, že podobných loupeží bylo v poslední době více a všechny mají společného jmenovatele – ostravské sídliště Dubina. (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

bourec 

všechny recenze uživatele

Odznak Vysočina to u mě měl vyřešený po jednom večeru. A o další pokus nemám zájem. Stíny sem vydržel pět částí. Slušná hudba, neotřelej styl úvodu každýho dílu, a sympaťák v podání Jirky Vyorálka. A to jsou všechny klady. Banální, a přízemní náměty krimi prípadů, minimální napínavost, kterou ještě doráží Plesl se svou matkou, a hlavně prkenná Petra Špalková .A nechápu, že si nikdo ze štábu tvůrců seriálu nevšiml, že v tý bílý košili vypadá dost děsně. Další stěží průměrnej krimi seriál, kterejch je navíc sto každej rok. Svět je kriminálníma seriálama, a seriálama vůbec zahlcenej. 30%. ()

Reklama

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší díl, nuda. Plesl konečně zahnul s půvabnou kolegyní, což se dalo očekávat, v její blízkosti se chudák choval úplně trapně. Myslím chudák Plesl. Rázlová je sice dobrá herečka, ale připadá mi to  celé nevěrohodné. Pokud by postava, kterou ztvárňuje, na tom byla tak špatně, rodina by s tím už něco udělala. Neurologické vyšetření už mělo proběhnout bez ohledu na to, jestli si to babička přeje nebo nepřeje. Přesvědčit ji, uprosit ji. Nebo ji na vyšetření dovléct třeba násilím.  Od toho je rodina. Čekají snad, až si ublíží nebo něco podpálí? Má se snad malá vnučka (šikovná dcerka Petry Špalkové) starat o nemocnou babičku? Svěřili by rozumní rodiče své dítě člověku s alzheimerem? ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád stejná písnička. Vyšetřování nudné. Rodinné vztahy průhledné. Nic překvapivého, žádný zvrat, nedá se na to pořádně koukat. Scény v rodinném kruhu mi vyloženě děsí, Regina myslím už má nejlepší léta dávno ale opravdu dávno za sebou. Není mi příjemné se na ní ani dívat. "Nejlepší" mi pak vždycky přijde když nám Petra Špalková oznámí  na poradě něco zásadního, což ví už dávno nejen ostatní kriminalisté ale divák. Cože se jako teďka bude dít. Upřímně je mi Petry Špalkové a Jiřího Vyorálka líto, tohle si myslím nezasloužili. Mám za to, že to jsou oba velmi slušní herci ale co mají v tomhle hrát. Jen mi nejde do hlavy proč se na to vlastně pořád ještě dívám, když tuším, že to zas bude k ničemu... Možná sám pak přispívám k tomu, že se podobné nesmysly točí, když se na to pořád ještě někdo dívá... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu chalupu bych brala hned! Za mě tohle byl rozhodně nejzajímavější případ, i když (jo zase budu remcat) stále dost slabý v provedení vyprávění a závěrečné pointě. Motivy Plesla k (pět dílů předem avizované) nevěře jsem fakt nenašla. Kromě velkého sobectví a toho, že je flétnistka kost. Scénáristovi to evidentně stačí a koneckonců není tak těžké uvěřit, že je to v dnešní společnosti naprosto běžný motiv. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Roli Musila st. hrál Martin Havelka již velmi nemocný, proto i scéna, kdy Černý (Jiří Vyorálek) drží Musila pod krkem, je ve skutečnosti viditelně předstíraná. (sator)

Reklama

Reklama