Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dcera vyšetřovatelky Magdy Malé Amálka nezvedá mobil. Není ani u žádné ze svých kamarádek. Neozývá se ani její babička Karolína, která ji měla vyzvednout z hudební školy. Když Magda zjistí, co se stalo u Karolíny doma a že tam Amálka není, rozeběhne velké pátrání, do kterého je zapojeno několik policejních složek. Čas neúprosně běží a život Amálky je v ohrožení. (Česká televize)

(více)

Recenze (27)

lunruj 

všechny recenze uživatele

Úplný průšvih to nebyl, vizuálně dobré, i některé pasáže celkem dobré, zahráno povětšinou celkem slušně. Nicméně zápletka průhledná, hromada klišé, hromada zbytečných nelogičností a profesionálních nesmyslů. Závěr ty problémy jen podtrhl, policista leze do nepřehledného objektu, kde je možno čekat zločince, který nebude váhat zabít, sám. Zaslouženě je postřelen, aspoň že za blbost přichází trest. Parťačka tam leze za ním bez domluvy, což si koleduje o friendly fire. No, a samozřejmě nejhorší střelkyně slavně zneškodní lumpa. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se dočkali a ouchyla konečně dostal prostor.  Začnu tím horším. Čekala jsem zajímavější důvod, proč to dělal, než starou dobrou (ale vlastně nic neříkající) klasiku. A konec... nebyl moc dobře napsaný, ale to je holt kumšt. Asi to autor tušil, proto tam přidal to, co tam přidal a asi doufal, že to odvede divákovu pozornost od toho, jak slabý to je. Jen hádám. Ale celkově se mi tahle poslední epizoda líbila, měla spád (i když geniální zaporák zas tak geniální nebyl) a já ji považuju za nejlepší. A tak v rámci toho, jak jsem hodnotila jednotlivý díly,  hodnotím jak hodnotím.  A radši se už nad tím moc nezamýšlím. ;) ()

Reklama

milanista 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jako pokaždé v celé sérii... Dobrý námět, katastrofální zpracování. A jako pokaždé je posun pátrání bez logiky. Do očí bijící je několik zmínek o lokalizaci mobilu, ale lokalizovat únosce, který bez problémů telefonuje z místa únosu a oni znají jeho číslo, nikoho nenapadne. A těch chyb je jen v tomto dílu nepočítaně. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finale dobry, az na odflaknutou prestrelku. S naznaky kupceni unesene dcery do zahranici si tvurci nechali trumfy v rukavu, jenom doufam, ze tak zkusene kriminalisty napadne projit volani z mobilu, co po sobe  zanechal mrtvej. Vidim to na obsah prvniho dilu druhe serie. Samotny konec by jiste potesil samotneho velkeho Schrodingera. 8.5/10. ()

IvcaSammet odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery!! Bylo mi naprosto jasné, že to dopadne přesně takto, přesto se ale odpadu nemůžu ubránit. Logiku bych v tomto díle hledala naprosto marně, neomylným únoscem, který naseká hromadu chyb počínaje, Malou dále pracující na případu i přes to, že je psychicky na dně a emočně nestabilní konče ... Celkově mi celý díl přišel napsaný strašně zbrkle, jako by tvůrci psali kriminální zápletku poprvé. Ani tentokrát mě absolutně nesmyslná zápletka s kupováním zbraně nepřekvapila, čím jiným by tvůrci celou epizododu vyplnili, že jo? Každopádně závěr, to zase bylo něco ... Nejzkušenější kriminalista je vyřazen ze hry téměř okamžitě, kdežto ta, která se ani netrefí do terče bezchybně sejme únosce jednou PŘESNĚ?! mířenou ranou? Wow. Tak to se asi opravdu stává jenom ve filmech, co? Nehledě na to, že to místo našli zrovna tito dva a zrovna bez posily. Asi ani nechci komentovat tu základní školáckou chybu, kterou v závěru únosce udělal. Jsem divná já, že jsem ve finále fandila právě Hanušovu Hrbkovi, nebo se prostě tvůrci jen málo snažili, aby mi na rodině Malých dostatečně záleželo? Možná to bude kousek od obojího ... Tak hlavně, že nevěra je vlastně naprosto v pořádku, vše je odpuštěno, jedeme dál. Chce se mi zvracet ... Doufám, opravdu doufám, že se tvůrci nevytasí s druhou řadou, i když to tak vypadalo. Prosím, nechte ty stíny v té mlze úplně zmizet pro dobro nás všech. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Na cestě k bunkru u Stříbrného jezera (neboli Sádráku) nastupuje Hrbek (Miroslav Hanuš) u opavského nádraží do trolejbusu, který jede do Kylešovic, tedy přesně opačným směrem, než leží Sádrák. (hudys666)
  • Po 27. minutě jedou Černý (Jiří Vyorálek) s Malou (Petra Špalková) ve služebním vozidle vybaveným výstražným světelným a zvukovým zařízením. Vozidlo ve výjezdu při jejich komunikaci, i přes jejich pozorovatelnou nečinnost, mění tón výstrahy. Tak to nefunguje, vždy je potřeba manuálního zásahu řidiče či spolujezdce. (mikulin)
  • Na železniční stanici Široká Niva hovoří kriminalisté s výpravčí. Na této stanici už ale několik desítek let výpravčí neslouží. Trať má dispečerský provoz a je řízena výpravčím ze stanice Milotice nad Opavou. (smachj)

Reklama

Reklama