Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dcera vyšetřovatelky Magdy Malé Amálka nezvedá mobil. Není ani u žádné ze svých kamarádek. Neozývá se ani její babička Karolína, která ji měla vyzvednout z hudební školy. Když Magda zjistí, co se stalo u Karolíny doma a že tam Amálka není, rozeběhne velké pátrání, do kterého je zapojeno několik policejních složek. Čas neúprosně běží a život Amálky je v ohrožení. (Česká televize)

(více)

Recenze (27)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše bylo hrozně průhledné a předpovídal jsem výsledek již v předchozích recenzích (návrat taťky k rodině, likvidace Hanuše,…). Poslední epizoda byla za mě nejlepší, rozhodně ne perfektní. Vše bylo založeno zejména na emocích, jak to dopadne s tou malou. Hanuš plánoval a plánoval, až naplánoval totální fiasko… Hanuš po dobu 11 epizod opatřuje samé blbosti, ale pistoli si shání až když je po únosu, to snad může vymyslet jen naprostý trouba… Pokud by se chtěl Hanuš pomstít, mohl to udělat už v druhé epizodě a jednoduše Malou zastřelit prakticky kdekoli, ale o čem by pak bylo těch dalších deset epizod, že? Tak nám vše skončilo happyendem, taťka je doma, holčička je doma a pojede se do Paříže, kaňkou zůstává jen Černý, který to má padesát na padesát, ale nebojím se o něho, on to dá a pokud by někoho napadlo v tomto seriálu pokračovat, určitě bude připraven. ()

milanista 

všechny recenze uživatele

Opět jako pokaždé v celé sérii... Dobrý námět, katastrofální zpracování. A jako pokaždé je posun pátrání bez logiky. Do očí bijící je několik zmínek o lokalizaci mobilu, ale lokalizovat únosce, který bez problémů telefonuje z místa únosu a oni znají jeho číslo, nikoho nenapadne. A těch chyb je jen v tomto dílu nepočítaně. ()

Reklama

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně to mělo napětí a spád. Nicméně nám nikdo nevysvětlil jaké vlastně byly úmysly Mr.Hanuše. Unesl dceru aby se pomstil, OK ale co měl jako v plánu dál ??? Kdyby chtěl třeba zabít "Malou" tak to mohl udělat už dávno a jednoduše. Kdyby chtěl ublížit té malé dceři  tak proč to tedy neudělal. Proč jí zavřel na opuštěném místě a čekal až si pro něj policajti přijdou ??? Dává to někomu (kromě tvůrců) smysl ??? Mně tedy ne. Je mi líto, možná kdyby tvůrci víc přemýšleli ... to ale po nich jen těžko chtít, že ? ()

pirduch 

všechny recenze uživatele

No 11 dílů si chystat akci s malou Malou, a pak ji takhle zmršit...to už je ale umění. Ten konec se ale vůbec nepovedl. Kde byli ti zbylí 2 policajti, kde byl Hanuš,když šla Malá za malou,kdo byl v tom černým pytli,když ne Černý? Na Hanuše to bylo moc hubený... Proč si v garáži v zavřeným areálu ještě dodávku plachtuje,a když už, tak proč tak blbě? Nedám odpad, anžto Kameňák a jiný perly jsou ještě hluboko...ale bylo to tak nevěrohodné, že nechápu... To na Kavkách není nikdo, kdo by Zapletala rozpletl z popletala? ()

lunruj 

všechny recenze uživatele

Úplný průšvih to nebyl, vizuálně dobré, i některé pasáže celkem dobré, zahráno povětšinou celkem slušně. Nicméně zápletka průhledná, hromada klišé, hromada zbytečných nelogičností a profesionálních nesmyslů. Závěr ty problémy jen podtrhl, policista leze do nepřehledného objektu, kde je možno čekat zločince, který nebude váhat zabít, sám. Zaslouženě je postřelen, aspoň že za blbost přichází trest. Parťačka tam leze za ním bez domluvy, což si koleduje o friendly fire. No, a samozřejmě nejhorší střelkyně slavně zneškodní lumpa. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Budova, v níž je unesená dcerka hlavní hrdinky seriálu držena, je bývalá LDN v Kunově, dnes místní části obce Nové Heřminovy. Nachází se poblíž železniční zastávky na svahu nad tratí Milotice Nad Opavou – Vrbno Pod Pradědem, tedy na v ději skutečně popisovaném místě. (smachj)
  • Na cestě k bunkru u Stříbrného jezera (neboli Sádráku) nastupuje Hrbek (Miroslav Hanuš) u opavského nádraží do trolejbusu, který jede do Kylešovic, tedy přesně opačným směrem, než leží Sádrák. (hudys666)
  • Po 27. minutě jedou Černý (Jiří Vyorálek) s Malou (Petra Špalková) ve služebním vozidle vybaveným výstražným světelným a zvukovým zařízením. Vozidlo ve výjezdu při jejich komunikaci, i přes jejich pozorovatelnou nečinnost, mění tón výstrahy. Tak to nefunguje, vždy je potřeba manuálního zásahu řidiče či spolujezdce. (mikulin)

Reklama

Reklama