Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fjodor Čaklun (Andrej Fedorcov) není jen prostý ženista, on je i páníčkem fenky německého ovčáka vycvičené k hledání výbušnin. Je ale také platonicky zamilovaný do jedné blondýnky sloužící u štábu, která má však oči jen pro plukovnické výložky jednoho letce. Nepomáhá mu ani to, že jí právě zachránil život, když Rumba vyčuchala nálož nastraženou v bunkru, kam se chtěla Světlana (Olga Reptuch) i s družstvem jí podřízených děvčat nastěhovat.
Krásná podporučice se ovšem měla postarat nejen o ubytování své a svých regulovčic, byla především pověřena zabezpečením prostoru pro ukvartýrování celého štábu. Jenže na to se kvůli flirtování s pilotem vykašlala a následky na sebe nenechaly dlouho čekat. Tank jedoucí tudy na frontu vyletěl do vzduchu na mině, která by jinak byla zneškodněna. Nad mladou ženou se vznáší hrozba trestního praporu, ale Fjodor bere její vinu na sebe... (chamonix)

(více)

Recenze (1)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Zvířátka vždycky film vylepší, ale tenhle příběh chytne tak jako tak. Ještě před závěrečnými titulky mi nakonec i nesympatického plukovníka od letectva tak nějak zlidštili. Překvapilo mě datum výroby, tohle je stará dobrá sovětská válečná filmová škola. ()

Reklama

Reklama