Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

bourec 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že film je zase o hrdinech s nadpřirozenejma schopnostma, tak ten film hlavně ve svý druhý půlce je vesměs koukatelnej.Proč v druhý půlce?Autoři prvních čtyřicet minut hrajou na nevýraznou strunu, nenavoděj atmošku, abyste prostě cítili s Foxxem,že mu unesli dceru,a ten začátek prostě nešlape jak má.Samozřejmě trikově v pořádku,Netflix občas práskne do filmu prachy,ale nějak se mu nedaří točit fakt nadprůměrný bijáky.Začínám bejt na slovo VOD , a na slovo seriál dost alergickej.takže ted´ mám už slova tři.To třetí uhodnete podle mýho skromnýho profilu.50%. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Netflix pokus o tenn-detektívnu-x-menovskú akčnú oddychovku. Zároveň aj pokus o novú dvojicu nesúcu smrtonosnú zbraň. Problémom je, že ide o remake všetkého možného. Teda pocit, že ste všetko videli minimálne už 10 x, je najzásadnejší dojem. Pre deti zo ZŠ, ktoré spoznávajú filmový svet vďaka Neftlixu, to bude dobre vyzerajúca cool jazda plná akcie. Pre ostatných vlastne zbytočný film. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Bohužel to dopadlo jako většina Netflix produkce. Sem tam se objeví opravdu dobrá žánrovka nebo velký projekt nějakého známého jména a pak tu máme tyto výplně. Project Power vypadal velice nadějně, protože dvojice Joos a Schulman umí natočit minimálně zajímavý a efektní film. To tak nějak dopadlo i tady. Námětem a zpracováním film zaujal. Herecké obsazení také není vůbec k zahození, ale dohromady to nefunguje tak dobře. Nosná konstrukce filmu nedrží tolik pohromadě, působí to polovičatě a nohy filmu hodně podráží absence nějakého většího záporáka. Hezky vypadající a efektní výplň. Nic víc. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt jsou herecky sice fajn, ale když nemají co hrát, je to těžké. Project Power je dalším generickým filmem od Netflixu, kde byly povinně dodrženy všechny rasové kvóty a kde minimálně jedna scéna obsahovala zcela adresnou kritiku rasistického bělošského chování. Začínám z toho být už unavený. Jsem přirozeně srozuměn s tím, že rasová tématika je dneska v kurzu a že Netflix musí jít s dobou. Tohle současné paradigma ale nemůže zastřít fakt, že z filmařského hlediska je tenhle film po všech stránkách podprůměrný a ten apel na #blacklivesmatter tu působí strašně vyprázdněně. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená, jak moc se mi to líbilo. Za prvné herecky je to skvěle zahrané a úžasný výber hlavních představitelů, kterým to společně šlape jak hodinky. Příběh je zajímavý, originální a napínavý. Krásně rozvržený děj. S přítelem se na hodnocení vůbec neshodneme, on to hodnotí jako blbost, já jako dobře povedené akční sci-fi. Rozhodně je to lepší než Bright s Willem Smithem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Dominique Fishback hrála středoškolskou Robin ve svých 29 letech. Zároveň v tom roce sama ukončila vysoku školu. (TaNya_)
  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)

Reklama

Reklama