Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Recenze (257)

stafino 

všechny recenze uživatele

najväčšia strata času. O 10 nezmyselných presúvaniach kamery počas minútoveho dialógu sa ani nebudeme baviť. trash ()

yazik 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch pitomostí na konci, bych dal jistě vyšší hodnocení. Bylo jich příliš mnoho, než abych nad tím mohl mávnout rukou. Námět nebyl špatný, ale provedení bylo ušité horkou jehlou. Škoda. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Si mladá. Si černoška. Systém je nastavený tak, aby ťa zomlel. Ok.... Ďalší v rade ničím zaujímavých, zato blm politicky aktívnych výplachov z netflixu. Kto má rád tento novodobý sračkový rap, uplakaných negrov a ich neustále kecy, ako za všetko môžu bieli a orgie na zelenom plátne si môže kľudne pridať bod. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Prostredni cast filmu zacala fungovat, vse bylo jasne, schopnosti ohraniceny a uz jste mohli vedet, co lze a co nelze. A s tim v deji pocitat. A fungovalo to dobre. Ovsem to by pak banda scenaristu, kteri maji asi naordinovany konce filmu, to tak nezcubila. To bylo nejhorsi a tomu filmu to tak strasne ublizilo. Na tyhle konce snad slysi jen skupina, co uz nekouka na Krtka, ale do Harryho ma jeste daleko. A to je strasne malo. Dobrej napad, slusne rozjeta akce a scifi svet a takhle tomu dat na rit. Skoda. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Nudná a rýmovačkama osazená splácanina, která má v obsazení nejošklivější lidskou bytost na světě (a sesazuje tím z prvního místa nejošklivějších "entit" i Jessicu Chastain) Po 5 minutách jsem měl chuť té entitě (holce ? těžko se to určuje) rozkopat hubu aby přestala ztrapňovat jak sebe tak tak i celý film. Hudba je otřesná po celý film takže pokud nejste černej jak uhlí a nemácháte rukama jak postižený nebo nechodíte jak vyhulenec s IQ25, moc ji neoceníte. Herci jsou asi v pohodě, Foxx a Gordon-Livit mají kvality a určitě to není zrovna jimi proč ten film jednoduše nemá čím zaujmout. Hořící týpek, neviditelný týpek, neprůstřelný týpek .... vlastnosti "poweru" můžou zaujmout ale to by ten film nesměl působit jako pilot k seriálu. Nevím jestli je moje vnímání ovlivněno současnou "černou" kauzou která obepíná svět jako mor, ale všiml jsem si že ve filmu je až nezdravě moc tmavo a tím nemyslím noční sekvence. U některých triků a scének taky bylo dost poznat že film asi neměl zrovna vysoký rozpočet, což je u takové zajímavé x-menovské látky škoda. Kdyby to byl pilot k seriálu, možná bych přihmouřil skleněné oko a zkusil bych si další díly ale tohle není pilot k seriálu takže oko nechám otevřené a uděluji 2 hvězdy za několik povedených situací. ()

]V[()Rt 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém chybí záporák a všechny ostatní postavy jsou vám zcela ukradené. Rádi byste někomu v tom solidně nasnímaném New Orleans fandili, ale prostě není komu. Pár slušných akčních scén a trocha toho správného politického uvědomění, kdyby to náhodou muselo před komisi. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Super herci, chvíli i dobrý. Škoda, že z toho neudělali vetší akci, víc těch pilulek a schopnosti a pak nějaká akce... ()

Ricci 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky se z toho dalo vytěžit daleko, daleko víc. Celkový dojem bohužel kazí rádobymoralistické zcela zbytečné nudné pasáže. Fox dobrý, Lewitt dobrý. Zkrátil bych to tak o hodinu a zcela určitě vypustil postavu Robin (tak nesympatický obličej i zbytek jsem už dlouho neviděl). Pak by z toho byl průměr. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Tradičný film od Netflixu. Kde vás naláka koncept a herecké obsadenie, ale po filme sa cítite pomerne sklamaný. Ja už od týchto filmov nečakám veľa a preto sklamaný nie som. Je to taká akčná jazda súčasnej doby. Kde divákom nestačia už len efekty, bitky a výbuchy. Vždy k tomu musíte pridať aspoň niečo nereálne, fantasy alebo scifi. V tomto prípade sú to tabletky na pálenie záhy! Nie je to skvelé, ani úžasné, ani herecky dokonalé. Je to proste fajn priemer a jednohubka na večer. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Pilule má v každým vyvolat nějakou unikátní "zvířecí" superschopnost. Nezmám žádný zvíře který by na svoji obranu používalo sebezapálení...Nemám rád film Leon a tohle je skladební dvojicí tak nějak podobný jen asi ještě trošku blbější. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Nic nového a originálního to moc není, děj je takový slabší ale Levitt a Fox to zachranují a jedou dobry bomby:D 55% ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Project Power má zaujímavý nápad a pekné efekty. So zvyškom zlyháva na plnej čiare. Scenár je stupídny, réžia nudná a herci hrajú postavy, ktoré sú vám neskutočne ukradnuté. Čudujem sa, že mená ako Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt mali chuť ísť do niečoho takého. Z hľadiska kvality je to tak 5.liga, ktorá začne nudiť už po pár minútach a neprestane s tým prakticky do konca. Netflix má síce kvalitné seriály, ale s filmami stále tápa. Občas sa niečo dobré objaví, posledne napríklad The King, predtým Extraction, ale inak je to priemer a podpriemer. Na dobrý film od Netflixu skrátka treba mať šťastie. Ak ho čakáte od Project Power, tak sa mu oblúkom vyhnite a čakajte ďalej. Ostatne, už len mená režisérskeho dua hovoria za všetko. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Zezačátku mi to přišlo jako dost slibnej perfektní film na tohle téma. Ale pak se to zvrhá v jen mírně nadprůměrnej akčňák, sice se slušnejma efektama (což už není až tak jedinečný) a perfektní kamerou (scéna v baru a pohled z klece pro mě scéna roku). Za mě overall výbornej film se zajímavým obsazením, jen to chtělo trochu míň akce a trošku víc propracovat ten nápad. ()

Reklama

Reklama