Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podcast autorského dua Martina Klesnila a Patrika Fialy plný zajímavých hostů a ještě zajímavějších otázek. Pakliže show U kulatého stolu podpoříte příslušnou částkou na Patreonu, dostanete vždy ještě bonusovou část rozhovoru, která vám přinese dalších 30-60 minut navíc k už tak obsáhlému materiálu. (Honzek)

Recenze (33)

mira007 

všechny recenze uživatele

Docela inteligentní talk show dua moderátorů Martina Klesnila a Patrika Fialy, kteří mají za sebou ulítlých prankových Nezapomenutelných (2014) a nebo seriózní Černoty , jejíž první díl rozboru drogovýho byznysu na Václaváku považuju za špičkovou investigativní záležitost. Rozhovory na nejrůznější témata v délce 90minut plus. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je super, že sa niekto venuje rozhovorom bez nejakých časových limitov, ako je tomu napríklad v DVTV. Máte chuť na dvojhodinový rozhovor? Ste na správnom mieste. Čím viac rozhovorov si vypočujete, tým viac nadobudnete dojem, že ťahúňom je vždy hosť. Ja viem, veď tak to má byť, ale moderátori mi prídu takí nemastní neslaní. A hlavne mi vadí, že hodia do éteru nejakú informáciu a hosť ich musí opravovať, že sú úplne mimo. Tá ich nepripravenosť je občas až zarážajúca. Navyše ich otázky mi prídu väčšinou tiež ako keby bez prípravy. Opýtajú sa tak nejako to, čo by väčšinu ľudí napadlo ako prvé. A ich postupný vývoj smerom, že celý rozhovor máte len ak im dáte prachy? Tie ich trápne spolupráce s firmou, čo rozváža jedlo? Pozvať si dvoch hostí naraz, narvať na stôl pred mikrofóny žrádlo a neustále ponúkať, aby všetci žrali/mľaskali, a teda robili okatú reklamu na obschnuté chlebíčky? Bežte do hajzlu č*ráci. ()

Reklama

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Konečně podcast, kde se moderátor, v tomhle případě moderátoři, neptají jen na “bulvární” otázky, ale opravdu do hloubky procházejí všemožná témata. Navíc si zvou ne jenom celebrity, ale i méně známé, o to zajímavější hosty. Zároveň neřeší čas a nejsou nuceni přeskakovat, pokud je stále co říct k tématu. Za mě ideál a vůbec mi nevadí delší stopáž, naopak. Jen tak dál. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Podle mě mají kluci od kulatého stolu v současnosti jednu z nejlepších talk show na českém internetu, to je absolutně bez debat. Mají neskutečně dobrý výběr zajímavých hostů, rozhovory jsou velmi obsáhlé, takže se většina témat probere opravdu dopodrobna. Některé mají vážnější, jiné zase uvolněnější atmosféru, každopádně pokaždé se divák dozví plno zajímavostí a u toho se i skvěle pobaví. Nehledě na to, že jak Patrik, tak i Martin jsou fakt velcí sympaťáci a profesionálové. Plný počet nedávám jen kvůli tomu, že jsou mi občas někteří hosté vyloženě nesympatičtí nebo mi nějakým způsobem nesednou, ale to je čistě můj subjektivní pocit. 9/10. ()

BigBang 

všechny recenze uživatele

Nedívám se zdaleka na všechny rozhovory, ale část hostů mě zajímá. Autoři netlačí v pořadu žádnou vlastní agendu; je vidět, že si zakládají na přípravě, ale nechávají si otevřenou mysl. Pokud je nějaké zacílení znát, tak asi široce pojaté téma, co lze profesionálně dělat jako český tvůrce digitáního obsahu. ()

Zajímavosti (3)

  • Každý host byl předem požádán, zda by mohl přinést libovolný dárek, který by si moderátoři následně ponechali na stole. Tímto způsobem se na stole sešlo přes 20 dárků, od dresu Jaromíra Jágra po slavnostní deku z Olympijských her. Všechny tyto dárky byly vydraženy a výtěžek putoval na rehabilitace ochrnutého hokejisty Petra Křepelky, který byl jedním z hostů U Kulatého stolu. (ČSFD)

Reklama

Reklama