Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podcast autorského dua Martina Klesnila a Patrika Fialy plný zajímavých hostů a ještě zajímavějších otázek. Pakliže show U kulatého stolu podpoříte příslušnou částkou na Patreonu, dostanete vždy ještě bonusovou část rozhovoru, která vám přinese dalších 30-60 minut navíc k už tak obsáhlému materiálu. (Honzek)

Recenze (33)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Doporučuje 10 z 10 členů Ministerstva švihlé chůze. Artušovské manýry každopádně nečekejte - jen další exemplární důkaz toho, že amatérská cílevědomost nemusí ani oponovat profesionálnímu formátu, páč nad ním má častokrát nezpochybnitelný prim - což je ostatně devíza tohoto pořadu.... Jen tak dál, chalani! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Talk show již poměrně zkušeného dua Patrika a Martina představuje vcelku zajímavé hosty a docela podrobně rozebraná témata. Požitek se odvíjí od vašeho subjektivního zájmu o danou problematiku. Osobně nejsem moc fanda epizod, kde se vybere někdo jen proto, že je celebrita, nebo krásná modelka, naopak třeba etický hacker, či klasicky Daniel Vávra, to jsou nejlepší rozhovory. Klukům bych vytknul možná jen až příliš mírný přístup. Neříkám, že host je třeba v přímém přenosu znásilnit, ale dobře mířené otázky se dokážou lépe dostat až k samotnému jádru věci... 7/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z internetových pořadů, které jsem začal společně s Jak nás vidí svět sledovat pravidelně. I já jsem si docela oblíbil oba pány moderátory, kteří jsou nejen připravení na své hosty, ale nechovají se jako debilové, nemají debilní otázky, nesnaží se být trapně humorní a hlavně skoro každý díl dokáže zaujmout svým obsahem a nenudí. Tohle určitě stojí za pozornost – rozhodně mnohem více, než ty TV sračky (zprávy). ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je super, že sa niekto venuje rozhovorom bez nejakých časových limitov, ako je tomu napríklad v DVTV. Máte chuť na dvojhodinový rozhovor? Ste na správnom mieste. Čím viac rozhovorov si vypočujete, tým viac nadobudnete dojem, že ťahúňom je vždy hosť. Ja viem, veď tak to má byť, ale moderátori mi prídu takí nemastní neslaní. A hlavne mi vadí, že hodia do éteru nejakú informáciu a hosť ich musí opravovať, že sú úplne mimo. Tá ich nepripravenosť je občas až zarážajúca. Navyše ich otázky mi prídu väčšinou tiež ako keby bez prípravy. Opýtajú sa tak nejako to, čo by väčšinu ľudí napadlo ako prvé. A ich postupný vývoj smerom, že celý rozhovor máte len ak im dáte prachy? Tie ich trápne spolupráce s firmou, čo rozváža jedlo? Pozvať si dvoch hostí naraz, narvať na stôl pred mikrofóny žrádlo a neustále ponúkať, aby všetci žrali/mľaskali, a teda robili okatú reklamu na obschnuté chlebíčky? Bežte do hajzlu č*ráci. ()

Hem.m odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapci se svými otázkami zní jak kdyby byly zrovna po lobotomii.. Nepomáhají tomu ani jejich monotónní hlasy. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Hrozně mě nebaví ústřední dvojice (která mě bavila paradoxně v Černotě) a jejich... všechno. 1* za občas solidního hosta. 1* a.k.a 10% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Dvaja sympaťáci, čo majú za sebou svetové úspechy a inteligentne (nie až tak humorné) 90minútovky so serióznymi a ozajstným celebritami. Za mňa super a nevynechám epizódu ani keď meno hosťa mi nič nehovorí. Tie sú zväčša ešte podnetnejšie. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi připravenost kluků, líbí se mi jejich vystupování a přístup k hostům, líbí se mi kvalitní výběr hostů, délka rozhovorů (žádné dvacetiminutovky, ale pořádné obohacující rozhovory) a taky dostupnost na vícero médiích. Jen tak dál, pánové! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Rozhovory U kulatého stolu už nějaký ten pátek sleduji a pánům Patriku Fialovi a Martinu Klesnilovi za ně děkuji. Sice jsem neviděl zdaleka všechny, ale pár desítek už jich určitě bylo. Logicky si vybírám dle hosta, i když už jsem několikrát narazil na mně neznámého člověka, který mě zaujal. Největším oceněním z mé strany asi je, že jsem si vždycky každý rozhovor poslechl až do konce. Pánové nezačínali jako profesionálové a svou pílí a poctivou prací se vypracovali na špičku ve svém oboru a oblasti (rozhovory, či podcasty na internetu). Moc se mi líbí uvolněnější atmosféra a na dnešní rychlou dobu i poměrně velká délka rozhovorů. Díky oběma věcem jde o příjemný dlouhý pokec, ve kterém je čas jít se zajímavým hostem i do podrobností, ponořit se hlouběji do tématu, nebo jen v klidu a v pohodě na něco zavzpomínat. Co oceňuji nejvíc je to, že převážnou část své práce dají k dispozici zdarma a podporu nechají na dobrovolnosti. Dle mě je to správná cesta. Nejprve ukaž, co umíš a pak za to něco můžeš chtít. Ještě jednou díky a jdu vám něco poslat. ;-) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Docela inteligentní talk show dua moderátorů Martina Klesnila a Patrika Fialy, kteří mají za sebou ulítlých prankových Nezapomenutelných (2014) a nebo seriózní Černoty , jejíž první díl rozboru drogovýho byznysu na Václaváku považuju za špičkovou investigativní záležitost. Rozhovory na nejrůznější témata v délce 90minut plus. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

To, co začalo jako za rozhovor vydávané zvaní si přátel na pokec do studia, vyrostlo v nejlepšího přítele v období zkouškového. Paradoxně zde vítězí kvantita nad kvalitou, protože si milé a často neutrální povídání užívám i přesto, že testy klepou na dveře. Jako přidanou hodnotu to ukazuje, že každý je v jádru přeci jen člověk a každý byť sebenudnější z nich je v jádru zajímavý. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Podle mě mají kluci od kulatého stolu v současnosti jednu z nejlepších talk show na českém internetu, to je absolutně bez debat. Mají neskutečně dobrý výběr zajímavých hostů, rozhovory jsou velmi obsáhlé, takže se většina témat probere opravdu dopodrobna. Některé mají vážnější, jiné zase uvolněnější atmosféru, každopádně pokaždé se divák dozví plno zajímavostí a u toho se i skvěle pobaví. Nehledě na to, že jak Patrik, tak i Martin jsou fakt velcí sympaťáci a profesionálové. Plný počet nedávám jen kvůli tomu, že jsou mi občas někteří hosté vyloženě nesympatičtí nebo mi nějakým způsobem nesednou, ale to je čistě můj subjektivní pocit. 9/10. ()

BigBang 

všechny recenze uživatele

Nedívám se zdaleka na všechny rozhovory, ale část hostů mě zajímá. Autoři netlačí v pořadu žádnou vlastní agendu; je vidět, že si zakládají na přípravě, ale nechávají si otevřenou mysl. Pokud je nějaké zacílení znát, tak asi široce pojaté téma, co lze profesionálně dělat jako český tvůrce digitáního obsahu. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Konečně podcast, kde se moderátor, v tomhle případě moderátoři, neptají jen na “bulvární” otázky, ale opravdu do hloubky procházejí všemožná témata. Navíc si zvou ne jenom celebrity, ale i méně známé, o to zajímavější hosty. Zároveň neřeší čas a nejsou nuceni přeskakovat, pokud je stále co říct k tématu. Za mě ideál a vůbec mi nevadí delší stopáž, naopak. Jen tak dál. ()

Reklama

Reklama